|
|
|||
|
|||
![]()
Η bubble Ανεμονη πολύ ωραία κάψουρα την έχω αλλά ποτέ δεν την έβαλα.
Για αυτήν που έβαλες πραγματάκια δεν το γνωρίζω γιατί όπως είπα και πριν δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το είδος. Όσο για τα νιτρικα καλά πάμε αλλά θέλουμε αρκετά πιο κάτω για να είμαστε με καλούς παραμέτρους. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα ολα Γιωργο!
Πολύ όμορφα φιλαρακι μου. Γενικότερα οι ανεμώνες θέλουν παρατηρητικότητα και προσοχή! Κατα τα αλλα ειναι όλες πανέμορφες και ξεχωριστές! Λιγο τα νιτρικά να πέσουν και θα ανεβάσει ταχύτητα το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα αλλάχτηκε η ανεμωνη γιατι ήταν λάθος το ειδος (macrodactyla doreensis).
μεχρι να ρθει η ανεμωνη που θέλω έχουμε ακομα. όσων αφορά τον διαγωνισμό των θαλασσινών αν θελει κι οποίος θελει κι εχει φραγκακια που του περισσεύουν η τα χαρίζει θα ταν καλοδεχούμενα γιατι δυστυχώς υπάρχουν οικονομικά θέματα |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να κανονισετε το φραγκ σουαπ στα κοντά να φτιάχτητε με κοράλλια.
Γιώργο όσο μπορείς ετοιμάσου και θα δούμε από κοράλλια τι παίζει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε!
υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από όλους να αλληλοβοηθηθουμε και έτσι θα γίνει! καλή συνέχεια φιλαράκι μου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα τελευταία μου χουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες όσων αφορά τα κλοουνακια. πως μπορώ να τα κανω να χοσταρουν την ανεμωνη και η 2η ειναι αν εχει σημασία που δεν ειναι αναπαραγωγής όπως λένε κάποιοι. παιζει ρόλο το μέγεθος? παιζει ρόλο το οτι δεν ειναι μόνα τους στο ενυδρειο? έχω ψάξει κι έχω διαβάσει σε ξένα site αλλα δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |