|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συμπληρωσε αυτο εδω πρωτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298.
οι ερωτησεις τωρα. το ενυδρειο ποσο καιρο λειτουργει? αποτι καταλαβαινω ξεκινησες με τα γκαπυ.οταν τα εβαλες ηταν στρωμενο το ενυδρειο η στρωθηκε με αυτα? εβαλες κατι αλλο για να στρωσεις το φιλτρο η οχι?πως στρωθηκε? με τι τεστ μετρας? η ψαροσυνθεση που εκανες ειναι λαθος. δεν ταιριαζουν τα γκαπυ με ολα τα υπολοιπα. η θα εχεις ψαρια που θελουν σκληρο νερο η ψαρια που θελουν μαλακο νερο και θα μαλακωνεις το νερο της βρυσης σου. τον πλεκο δεν επρεπε να τον βαλεις καθολου,θελει πολυ περισσοτερα λιτρα. τα λιπασματα αστα προς το παρον,να δουμε απο τι πηγανε τα ψαρια πρωτα. τα φυτα θελουν χρονο για να προσαρμοστουν. οταν αρχισει να ωριμαζει το ενυδρειο μετα το πρωτο τριμηνο λειτουργιας,τοτε θα δεις τι παει καλα και τι χρειαζονται τα φυτα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γιατί τα γκάπυ μου πεθαίνουν? | mitsos1975 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 02-11-10 22:33 |
Γιατί πεθαίνουν τα γατόψαρά μου;;; | John T | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 03-07-05 23:03 |
Τα ψαριά μου και αλλά…( πολλές φωτογραφίες!!) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 29-08-04 20:25 |