|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο μικροκοσμος του θαλασσινου.
ta pristle τα εχω δει πολλες φορες τα αλλα δεν τα εχω προσεξει ποτε. ωραια βιντεο παντως ,προτοτυπα, καλοτραβηγμένα και μα αρτια μουσική επένδυση. με τοσα ζωντανα που να πανε τα compressa... παμε κατευθείαν κοραλλια. |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο μπράβο !!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με το θαλασσινο ειναι απ τα πιο συναρπαστικα πραγματα πετας 4 βραχακια και ξεκιναει ενα ολοκληρο συστημα απ το μηδεν ειναι φοβερο!
Αναβεις το βραδυ ενα φακο και δεν εχεις ιδεα τι θα ανακαλυψεις! Εντωμεταξυ μεγαλη εντυπωση μου εχει κανει οτι ορισμενοι οργανισμοι ειναι παρεμφερεις με το γλυκο τουλαχιστον στο μεγεθος που μπορω να διακρινω. |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι θεούλης όμως !!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμος εισαι να μπλεξεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 23-12-16 στις 00:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησταρα αν διακρίνω καλα ειναι άλγη η οποία μάλιστα δημιουργεί ενα κυκλικό θάμνο οταν αναπτύσσεται και αναπαράγεται μέσο διασπάσεις,συνήθως σε ενυδρεία με tang ειναι ευπρόσδεκτος μεζές!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Νικολα! Για να ξερουμε και τι εχουμε μεσα να μαθαινουμε τελειο θα γινει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ερωτηση αλλα μην γελασετε υπαρχει περιπτωση να εχω μεδουσες στο ενυδρειο ή ειναι κατι αλλο που κολυμπαει με τον ιδιο τροπο γιατι οτι ειναι εχω δυο
![]() Καταφερα και τα εβγαλα βιντεακι οποιος εχει ιδεα λεει https://youtu.be/LduMevdD29k Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 29-12-16 στις 00:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυχερό μέσα στην ατυχία; | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 13-03-12 14:40 |
Ροή στην chaeto? | freediver | Κυκλοφορία | 6 | 27-02-11 22:46 |
CPD στην Κρήτη! | gmanes | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-10-09 13:40 |
Όριο στην μεταβολή ΚΗ. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 15-05-06 16:29 |