|
||||
|
||||
![]()
δημητρη θα βρούμε άτομο φιλαράκι!
καλή επιστροφή να έχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Μητσε πες για ποτε το σκεφτεσαι και αν δεν δουλευω ερχομαι εγω.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω Δημητρη αν χρειαστεις βοηθεια και δεν εχω σχολη ερχομαι!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είναι χόμπι!
Αντέ να ξεκινάμε Δημήτρη! έχεις δυνατη ομάδα. καμία 6αδα μπύρες να έχεις για το καλό !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ όλους. Σήμερα το πρωί ήρθα Αθήνα κ θα επικοινωνήσω με τον Νίκο για την μεταφορά. Προς το παρόν μου έχει πει ο φίλος μου ο Γιώργος κ ο st@vros. Τους ευχαριστώ παρα πολυ όπως κ τον Γιάννη, τον Νίκο κ τον Παύλο. Αν χρειαστώ θα σας πω. Με συγκινείτε ειλικρινά
|
|
|||
|
|||
![]()
ημερομηνία δεν άκουσα ακόμα!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ημερομηνία έκλεισε: Σάββατο 16.00. Θα χρειαστώ 2 άτομα για βοήθεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
πάμε γερά η ομάδα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά άλλος ένας για βοήθεια να κλείσει η ομάδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι να ήμουν εκεί Δημήτρη τώρα μόνο πνευματικά!
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος εθελοντής. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ Σάκη αρκεί ο λόγος σου. Προς το παρόν ειμαι εγώ κ ο Παύλος κ θα ήθελα ακομα έναν για ασφάλεια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σακη είμαι σίγουρος ότι θα βοηθούσες και εσυ και μάλιστα από την αρχη εως το τελος! εθελοντές υπάρχουν! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δημήτρη είμαστε έτοιμοι για αύριο! |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέτοιμοι. Λίγο αγχωμένος όμως να πάνε όλα καλα.
Δευτέρα παραλαμβάνω κ τη βάση του φωτιστικου. Θα ειναι όλη inox κατασκευή όπως αυτο ------------------------- http://m.ebay.com/itm/131870002740?_mwBanner=1 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 09-12-16 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σούπερ! καλορίζικο Δημήτρη! αγχος,γιατι? μια χαρα θα πανε Δημήτρη όλα,το εχω δει το εργο! ![]() είμαι πολύ χαρούμενος που αύριο ξημερώνει η μερα έναρξης ενός υψηλού επιπέδου ρεεφ! πάμε γερά φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλα πήγαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους voas, Paul.asty, Γιώργο για την βοήθεια στη μεταφορά αλλα κ όσοι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν st@vros, Γιάννης Μ5, Sakisdraminos.
Μέσα στην εβδομάδα θα πέσουν τίτλοι τέλους του cube 300lt κ θα ανοίξει καινούριο θέμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι ωραιοςςςςς.
Είχα πλήρη ενημέρωση από τον Νίκο Δημήτρη. θέλω μόνο μια χάρη. Τίτλοι τέλους με φωτογραφία παρακαλώ. Και ένα δεύτερο χαίρομαι πολύ που έγινε εθελοντικά η βοήθεια που ζήτησε ο Δημήτρης μπράβο στους εθελοντές! |
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε σακη το μυαλό σου θα ήταν εδω και ετσι εγινε!
Τελικά πήγαν ολα κατ ευχήν! Ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα να δούμε φοβερή παρουσίαση! Καλη συνεχεια Δημήτρη! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σας παιδια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα δημητρη!
τι νέα φιλαράκι έχουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον αυριο ή μεθαύριο θα κλείσει ο διακόπτης του ενυδρειου. Θα μπει η τελευταία φωτογραφία κ θα ανοιχτεί καινούριο θέμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντέ Δημήτρη να δούμε την καινούργια σου δουλειά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου δημητρη!
τι νέα έχουμε φιλαράκι,πότε θα ρίξεις τίτλους τέλους σε αυτό το θέμα? σε τι φάση βρισκόμαστε? |
|
||||
|
||||
![]()
Προχωράμε καλα Νίκο. Πιστεύω αυριο θα μπούμε οι πρώτες κ οι τελευταίες φωτογραφίες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ ωχ ωχ Δημήτρη έκανες την τραμπα όλα κομπλέ ;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε η τράμπα αλλα ακομα δεν έχω κάνει aquascape. Τα κοράλλια καλα δείχνουν αλλα θα δούμε κ τις επόμενες μέρες
|
|
|||
|
|||
![]()
Κομπλέ...
πότε έχεις πάλι ταξίδι; |
|
||||
|
||||
![]()
¶γνωστο.... με βάρκα την ελπίδα
![]() ------------------------- Ύστερα απο 4 χρόνια λειτουργίας κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία του ενυδρειου κ πάμε για αλλα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 19-12-16 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη πιστεύω ειναι ενα ευχάριστο κλείσιμο ενυδρειου γιατι το διαδέχεται συγχρόνως ενα νέο πιο μεγάλο και εξελιγμένο!
Περιμένουμε με αγωνία την νεα παρουσίαση! Τίτλο εχουμε σκεφτεί; |
|
||||
|
||||
![]()
Apollo reef 400lt
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300lt Tropheus Ikola | psygeorge | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 24-12-15 15:24 |
300Lt Φυτεμένο με κιχλίδες | ktmas990 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 28-01-12 02:44 |
New Mbuna Tank 300Lt. | lans | Malawi | 60 | 15-01-12 13:24 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |