|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τον τελευταιο καιρο εχω μπει σε μια διαδικασια ολιγον περιεργη με μελετες στα ενυδρεια...
Ετσι το ματι μου επεσε σαφως και μεν για αλλη μια φορα στην αναβαθμιση της κατασκευη σας με τις λεντ ταινιες που ομως,οπως ολοι ξερουμε δεν εχουν τις αντοχες "λειτουργιας"που ολοι θα θελαμε... Ετσι οπως μιλησαμε και χθες στο τηλ σας ειπα για τον "Ινδο" Εγω σκεφτομαι να το δοκιμασω μιας και το κοστος ειναι μικρο για ενα τετοιο φωτιστικο που θελω να φτιαξω.... Προφιλ αλουμινιου ,με 2 γωνιες...αυτο ακομα δεν το ξερω...λογικα με προφιλ σκεφτομαι θα δειξει.... Το βιντεο... Οπως θα δειτε το τροφοδοτικο που χρησιμοποιει ειναι απλο...ενος υπολογιστη... Σκεφτομαι να πειραματιστω...δεν εχω κατι να χασω...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy led φωτιστικό | g81gr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 29-01-14 16:40 |
Τροφοδοτικό Juwel Rio 240 | parrot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 22-03-10 10:39 |
Φωτιστικό για ριο 400 | Dekanat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-11-09 19:43 |