|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάει αυτο που είχε πρόβλημα στην ουρά ;
|
||||
|
||||
![]()
Το πορτοκαλί ή το πολύχρωμο εννοείς; το πολύχρωμο είναι οκ,μεγαλώνει σιγά σιγά η ουρίτσα,τα πτερύγια είναι κομπλέ. Το πορτοκαλί.. είναι λίγο περίεργη η περίπτωση.. από τη μία μεριά η ουρά έχει μεγαλώσει, είναι ασπροδιάφανη βέβαια, από την άλλη όμως τίποτα.. πληγή δεν υπάρχει, αλλά ουρά δεν φύτρωσε, πτερύγια κομπλέ και σ'αυτό..
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή τότε, δεν μεγαλώνει γρήγορα,
αλλά αφου δεν βλέπεις πληγη , καλά πάνε
|
||||
|
||||
![]()
Από υπομονή.. άφθονη!! φάρμακα δεν έχω ξαναρίξει από τότε που είχα κάνει τη θεραπεία, συχνές και μεγάλες αλλαγές νερού όσο μπορώ, και τάισμα. αρκετό τάισμα θα έλεγα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα πας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουρές βλέπω... μωρά βλέπω... ΌΛΑ καλά.
![]() Χάθηκες... κι είχα αρχίσει να ανησυχώ, ότι πήγαν "στραβά" τα πράγματα.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χάθηκα γιατί είχα τρεχάματα, από δω κ πέρα θα εμφανίζομαι συχνότερα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι ψαρομωράκια.. μα καλά, δεν σταματάνε ποτέ;
![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 12-11-16 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιχνιδιάρικα τα ψαράκια σου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν.. τις τελευταίες μέρες τα μεγαλύτερα ψαρομωράκια δόθηκαν για υιοθεσία (όχι όλα,επέμενε ο σύζυγος να κρατήσουμε το ένα), πήγαν σε σπίτια που θα τα αγαπήσουν και θα τα μεγαλώσουν σαν δικά τους
Εννοείται με οδηγίες για τα λίτρα του ενυδρείου,φίλτρανση κλπ.. δεν ήταν εύκολο. Τί εννοώ.. για τα λίτρα οκ, τα κατάφερα και τους έπεισα τους ανθρώπους πως τα χρυσόψαρα δεν μπορούν να ζήσουν σε πλαστικό κουτί πέντε λίτρων με χρωματιστά χαλικάκια και φωσφοριζέ μέδουσες. Το δύσκολο παιδιά ήταν το θέμα του φίλτρου. Να τους πείσω πως αυτός ο "όμορφος" δύτης που βγάζει μπουλμπουλήθρες δεν είναι φίλτρο. Στο πετ σοπ τους είχαν πει πως είναι φίλτρο,και πως τα ψαράκια δεν χρειάζονται κάτι άλλο.* Και εννοείται πως "η κοπέλα στο πετ σοπ ξέρει καλύτερα" γιατί "είναι η δουλειά της". Τέλος καλό όλα καλά όμως.* Θα τους ρίχνω και μια ματιά που και που. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Ολιβια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νέα γενιά
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου γυριστρουλα χρυσοψαρομανα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νέα γενιά = ετοιμάσου για νέα ενυδρεία.
![]() Να σου ζήσουν.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο πολλές γέννες και από τα guppy. Μπράβο! Να τα χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε ο ¶γιος Μπίλης
![]() Με γειά ![]() ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια, για να ετοιμάζεσαι για τον διαγωνισμό
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη γελάς
![]() ετοιμάσου, έχεις κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια
|
||||
|
||||
![]()
Γελάω
![]() 1. διαστάσεις ενυδρείου 2. ουρές ψαριών ------------------------- Σαλιγκαρι, άσε ήσυχη την ανούμπια μου ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 09-12-16 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1) Τα ψάρια σου δεν είναι πολύ μεγάλα , άρα οι διαστάσεις , το μήκος ειδικά, δεν είναι κάτι το τόσο σοβαρό, και αν οι ρουτίνες σου είναι τέτοιες που οι παράμετρες του νερού είναι καλές , είσαι εντάξει.
2) Αυτό όμως δείχνει τη προσπάθεια σου να συνεφέρεις τα ψάρια σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εννοειτε οτι το στελνεις αμεσα!
γυαλισε τις ανουμπιες σου! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|