|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Δυστυχώς στην πόλη που ζω δεν έχω την πολυτέλεια να υπάρχουν καταστήματα με τέτοιου είδους πράγματα λίγο ποιο εξεζητημενα....τελικά την cuba μήπως ξέρεις αν μπορώ να την χρησιμοποιήσώ εκτός νερού? Απλά να 《τρέφεται》 με την υγρασία του ενυδρείου? Θέλω όπως είπα να έχω πρασιναδα στυλ cuba η ότι άλλο! Και κάτι ακόμα ο φωτισμός αυτός θα είναι καλός για την ανάπτυξη τους? Μήπως θέλει κάτι ποιο δυνατό σε φως?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρο vivarium | daimosth | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 18 | 21-11-15 23:36 |
Ερωτήσεις για Vivarium | spiros06 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 02-04-11 21:43 |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |