|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοβρεχτα Γιωργο.
|
||||
|
||||
![]()
νασαι καλα δημητρη!
ευχαριστω παρα πολυ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα επιτελους,βλεπω διαφορα στο χρωμα της μετρησης.
τωρα 2 ειναι,1 ειναι,δεν ειμαι σιγουρος παντως δεν ειναι 4 ![]() και δεν ειμαι και σιγουρος αν η διαφορα ειναι απτην αλλαγη,η απτο μπολι. αυτα γινονται αμα βιαζεσαι. θα ξαναμετρησω το μεσημερι και αν δω μεγαλυτερη διαφορα,μαλον παμε καλα. παντως θα κανω αλλη μια αλλαγη σημερα και θα δω και το θεμα της θερμοκρασιας γιατι μολις εκλεισα καπακι ανεβηκε κανα δυο βαθμους. ψαρια δεν νομιζω να προλαβω να παρω σημερα,μαλον αυριο το πρωι. |
|
||||
|
||||
![]()
γνωριζει κανεις τι ταιζει εδω ο τυπος?
τοχω ξαναδει σε αλλα βιντεο αλλα δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι. https://youtu.be/pusoXG2oQaU φαινονται για σκουληκια. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και πως το κολλαει στο τζαμι μεσα στο νερο, με σαλιο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ή tubifex? Νομίζω freeze dried, δες εδώ πως κολλάει: https://www.youtube.com/watch?v=gJoJ7dUYtdI
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |