|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
για πεστε καμια ιδεα τωρα για το στρωσιμο...
να το ρισκαρω να παρω μπολι απο καποιον η οχι? παντως τα ψαρια δεν πορουν να μεινουν αλλο στο καταστημα,φοβαμαι και για απωλειες. μετρησα σημερα,αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι εχει αλλαξει κατι. ισως δεν το βλεπουν τα ματια μου σωστα το χρωμα. εχω την εντυπωση πως εχει ανοιξει λιγο,αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια. αν και δεν εχει σημασια αφου δεν ειναι μηδεν. οποτε τι κανουμε?οεο? ποιος θα δωσει μπολι απο ενυδρειο με ψαρια? υπαρχει κανεις που να μπορει? ας ειναι οσο σιγουρος ειναι δυνατο τεσπα. εγω θα το παρω το ρισκο,δεν θα ζητησω ρεστα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |