|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και μπορουν να μπουν για τον ιδιο λογο και σε κανονικο (οχι αναπαραγωγης ενυδρειο) χωρις προβλημα;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αμε,σαιγκαρι μπορει να μπει και σε ενυδρειο μεγαλου μονομαχου χωρις προβλημα συνηθως(βεβαια ριξε ενα βλεφαρο στην αρχη,γιατι εχω ακουσει για καποιους κυριους που τους αρεσει να τους τσιμπανε τις κεραιες
![]() η ποσοτητα των αυγων εξαρταται και απο την ποσοτητα των μικρων...γενικα εγω βαζω σχετικα μεγαλη,πρωτον γιατι εχω πολλα μωρα( ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασα να πω για τις αρτεμιες,οτι της jbl που επαιρνα κι εγω παο το πετ σιτυ της γλυφαδας ηταν...και παλι ομως ελαχιστη εκκολαψη....δεν ξερω τι φταιει.....
![]() αλατι εχω βολευτει της jbl και βαζω σε 1,5 λιτρο νερου 1 και κατι κουταλακι του γλυκου.
|
||||
|
||||
![]()
εγώ βάζω 2 κουταλιές της σούπας αλάτι ανα λίτρο νερού. αυτή την ποσότητα γράφει επάνω στις οδηγίες του αλατιού ενώ στις οδηγίες των αυγών γράφει 1,5 γραμμάριο ανα λίτρο(δεν ξέρω πόσες κουταλιές είναι).
αν δεν έχετε καλή εκκόλαψη κάντε μια δοκιμή με την ποσότητα αλατιού που σας λέω επάνω να δείτε μήπως φταίει αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πειράματα που έκανα με την παλιά συσκευασία που έχω η οποία δεν έχει λήξει βάζοντας περισσότερο αλάτι και μάλιστα ενυδρείου αντί το χοντρό που έβαζα του σούπερ μάρκετ είδα σήμερα ότι έχω μεγάλο ποσοστό εκόλαψης σε πολύ περισσότερο χρόνο όμως από ότι με την αρτέμια της Ocean Nutrition.
|
||||
|
||||
![]()
εγω αποφευγω να βαζω μεγαλη ποσοτητα αλατιου γιατι ετσι ζουν λιγοτερο οι αρτεμιες μεσα στο ενυδρειο.
2 σουπας δεν ειναι πολυ?
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω δει και μετά απο μισή μέρα ζωντανές αφάγωτες αρτέμιες μέσα στο ενυδρείο. και άλλη φορά που λέγαμε για το ίδιο θέμα με "μαλώνανε" για την ποσότητα που βάζω αλλα εγώ απλά βάζω την ποσότητα που γράφει στις οδηγίες χρήσεως και τίποτε άλλο.! μπορεί να έχει να κάνει και με το αλάτι που χρησιμοποιεί ο καθένας,δεν ξέρω, αυτό που βάζω εγώ πάντος θέλει 2 κουταλιές σούπας στο λίτρο.
κάνε μια δοκιμή Μάριελ αν θές και πές μας και εσύ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|