|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις κάποιο λινκ Νίκο; ή θυμάσαι από που την πήρες;
Επίσης πήρα και ένα δεύτερο glo 2χ39.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αλαν!
αυτήν εδώ σου λέω http://www.petsupermarket.gr/8587/%C...8D-600lth.html |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου αλαν!
τι νέα φιλαρακι έχουμε? έκανες τπτ απο τις εκκρεμότητες που είχες? |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα μου ερθει με ελτα ενας ριακτορας σαν αυτο μεγεθος s
https://fish.aquaristic.net/en/React...i-reactor.html οσο για τα υπολοιπα εξαρτηματα ριακτορα DD και φωτιστικο GLO ειναι στην Αθηνα και πρεπει οταν κατεβω να τα παρω απο ενα φιλο μου. τωρα σε εναν απ τους 2 θα βαλω ανθρακα και στον αλλο αντιφοσφορο αλλα δεν ξερω σε ποιον τι κατα τα αλλα ολα πανε καλα. η διατομικη εχει φυγει και αρχιζει σε καποια σημεια το κυανο.
|
||||
|
||||
![]()
τραινο πας!!!! ετσι πρεπει καλες αγορες μελετημενες και μια φωρα το καθε ενα χωρις αστοχιες!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που θα χρειαστω τωρα ειναι μια αντλια για τον ριακτορα της DD γιατι ο aqua medic εχει επισης αυριο θα μου στειλουν φραγκακια απο θεσσαλονικη 2 χρωματα καουλαστρεα και 2 μοντιπορες.τριτη θα εχω παραλαβη! ειμαι και στο ψαξιμο για yellow tank. και κανω και μια σκεψη το παλιο ενυδρειο που ειχα 60χ40χ45 να το κανω σαμπ,για να μεγαλωσω τα λιτρα και για να μπουν και οι ριακτορες.θα δουμε αυτο που εχω τωρα ειναι 50χ30χ45
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλως να τα δεχτείς φιλαρακι! αν δεις ότι δεν είναι ταλαιπωρία καν'το το σαμπ! τους ριακτορες μπορείς να τους εχεις και εκτός νερού παρά μόνο τις αντλίες τους μέσα οπως και τα κάνιστρα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σούπερ φιλε θα εισαι με τους ριακτορες. Την ιδια δουλεια θα κανουν στα υλικά όποτε όποιον και να βάλεις το ίδιο θα ειναι! Κυανό εε; Ανέβασε κυκλοφορια και αντλία επιστροφής και χαλάρωσε τάισμα! Καλη συνεχεια αλαν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |