|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πιο ωραίο είναι το μικρό πλασματάκι
![]() (θα πρότεινα όμως να μην ανεβάζεις γενικώς στο διαδίκτυο φωτο με το παιδάκι σου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 21-10-16 στις 20:51 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Κλεόβουλε, αυτή θα μου τα φάει!
Στο Jumbo σήμερα πέτυχα 3μ λεντοταινία με τροφοδοτικό και κοντρόλ 12 ευρο και είπα πόσο χάλια μπορεί να είναι; Την τοποθέτησα κάτω από το φωτιστικό για συμπληρωματικό φωτισμό, βράδυ κτλ. Παίρνει πολλές αποχρώσεις και αυζομειώνεται η ένταση κατά βούληση. Νομίζω θα με βολέψει πολύ! https://www.youtube.com/watch?v=n0_Xu1uiqpY |
|
|||
|
|||
![]()
Για τις φωτό θα συμφωνησω με τον κλεοβουλο. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κωστα μήπως πρέπει να μετακινήσεις λίγο το ηχείο που έχεις δίπλα στο ενυδρείο? Φοβάμαι πως θα μεταφέρει δονήσεις στο ενυδρείο και θα στρεσαρει τα ζωντανά.
Φιλικά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ηχείο αυτό είναι μόνο για υψηλές συχνότητες, όχι για χαμηλές, παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου και όταν παίζει μουσική θα τραβιέται λίγο πιο πέρα. ------------------------- Παράθεση:
![]() Κι εγώ αυτά τα χρώματα που αναφέρεις έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω και μάλιστα στην χαμηλότερη ένταση, νομίζω θα κάνει μια χαρά τη δουλειά μου. Λοιπόν σήμερα πρωί πρωί έκανα όλες τις σωληνώσεις/καλωδιώσεις, θα πεταχτώ να πάρω και μαύρο χρώμα για την πλάτη και αργότερα θα αρχίσω τις πρόβες με τις πέτρες. Σας θέλω έτοιμους για σχόλια/συμβουλές/αλλαγές :P Θέλουν πλύσιμο οι πέτρες; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 22-10-16 στις 10:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |