|
||||
|
||||
![]()
Νικο δεν απεχεις πολυ απο το δασος!!!! το ξερεις φανταζομαι ε????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστώ φιλαρακι μου! άντε με το καλό και το update στο δικό σου και εδώ είμαστε να σε στοκαρουμε μπαμ μπαμ! ![]() ------------------------- Παράθεση:
να είμαστε καλά φιλε,να τα χαιρόμαστε και αυτά αντίστοιχα να περνάν καλά κάτω απο βιώσιμες συνθήκες! ------------------------- γεια σου γιωργαρε! χαίρομαι που σου αρέσει φιλαρακι! όποτε εχεις χρόνο και θελεις έλα απο το σπιτι να πιούμε καφεδάκι να το δεις και απο κοντα! δασκαλος εγω βρε γιωργο? ![]() συνοδοιπόροι είμαστε όλοι στον μαγικό κόσμο των ρεεφ! να είσαι καλά φίλε και να καμαρώνεις και εσύ το δικό σου! ------------------------- Παράθεση:
ευχαριστώ λεων να είμαστε καλά φιλαρακι! ------------------------- καλησπερα σε όλους! χθεσινοβραδυνες μέτρησεις μετά απο 7 μερες! Έχουμε και λέμε: Θερμοκρασία 26,8 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 2,3 -2,5 φωσφορικα 0 υγρα τεστ & φωτομετρο πχ 7,7 - 8 κχ 6.7 απο 8.1 και ενώ είχα ρίξει και μια κουταλιά σόδα το Σάββατο το πρωί! ασβέστιο 410 απο 450 μαγνήσιο 1380 απο 1450 co2 75/λεπτο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-10-16 στις 13:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καταναλωσεις βλεπω στο φουλ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο φαινεται (αν και δε εχω ασχοληθει και πολυ με τα θαλασσινα) .... Ισως στο μελλον
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ετσι καλα τα λες νίκο. εννοειται πως θέλω να ρθω δω το στολίδι σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα best of το ενυδρείο σου λέμε !!!!
Γούσταρα πολύ Παρασκευή και Σάββατο ! |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν πάρει φωτιά οι καταναλώσεις λεων!
Πήρε μπρος για τα καλα φιλαρακι το σύστημα! Που να ανεβάσουμε και αλλο το φωτιστικο γιατι νομιζω οτι το εχουμε στο ρελαντί ακόμα! ![]() ------------------------- Παράθεση:
σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια,μακάρι κάποια στιγμή να δοκιμάσεις μια δημιουργία τροπικού υφάλου! ------------------------- Καλησπέρα σε όλους! Μερικές φωτο απο ψιλά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-10-16 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α καλα!!!!!
όνειρο, ![]() ![]() ![]() το yellow φαινεται καλοταισμενο και υγειες, ποσες φορες ταιζεις τα ψαρια? |
|
|||
|
|||
![]()
Βάζε φωτογραφίες να γουστάρουμε !!!
Νομίζω ότι σε λίγο θα ερχόμαστε για σεμινάρια σπίτι σου..... Χαιρομαι πολυ που εχεις ενα τετοιο ενυδρειο ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ γιαννη να είσαι καλά φιλαρακι μου! μια φορά την μέρα,βαρβάτα όμως ![]() αντε παρε μια μέρα τον λεων και ελάτε αθηνα να κανονίσουμε και συνάντηση τα παιδιά εδω! ------------------------- Παράθεση:
βγάζω σακη σε βαθμό που απορώ και με τον εαυτό μου! ![]() τώρα που θα σαραντίσει και ο νέος ρεεφας της οικογενείας μας θα κανονίσουμε και μια συνάντηση στο σπιτι μου η θαλασσινή ομάδα να τα πούμε! ευχαριστώ σακη να είσαι καλά φιλαρακι μου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-10-16 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Reef support λοιπών!
¶ντε και πράσινος φιλαράκι! Σου εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό με την ίδια ακριβώς θέληση που έχεις να βοηθάς τον κάθε έναν προσωπικά! Είμαστε τυχεροί να έχουμε έναν άνθρωπο σαν και εσένα!!!! Είσαι για μένα αδελφός και σε ευχαριστώ για ότι έκανες μέχρι τώρα! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε πολλα μπραβο!!! εχεις ξεφυγει κι εσυ και το ενυδρειο σου....!!!!
πολλα συγχαρητηρια που εχεις μπορεσει και εχεις κανει τοσα πολλα και ενα τοσο ομορφο ενυδρειο μεσα σε τοσο λιγο χρονο!!!!! Ειμαι σιγουρος πως μετα απο 1-2 χρονακια το ενυδρειο σου σε φωτο θα κοσμει πολλα μαγαζια...!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
δεν περιγραφω αλλο... χαχαχα
μπραβοο ΝΙκο καθε φωτο και καλητερη!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με συγκινούν τα λόγια σου και τα συνυπογράφω! Να εισαι καλα και πάντα γερος! ------------------------- Παράθεση:
Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα στην έκθεση και σου εύχομαι να εισαι πάντα καλα και καλη τύχη στο νέο εγχείρημα σου! Ειμαι σίγουρος οτι θα κανεις τα καλυτερα και εκει. ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω λεων να εισαι καλα φιλαρακι μου! ------------------------- Ευχαριστω αλαν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-10-16 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω χαρικα που σε γνωρισα και σε ευχαριστουμε για ολα!!!
Δεν τα ειπαμε και πολυ αλλα πολυ κοσμος και γινοταν ενας χαμος... να ειμαστε καλα θα ξαναβρεθουμε...!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλησπέρα σε όλους! Σημερα εκανα αλλαγή νερου 100 λίτρα,τα 60 τα συφωναρισα απο τον αραγωνιτη και τον βράχο του ενυδρείου με σκούπα βυθού και τα 40 απο το σαμπ! Στην συνεχεια άλλαξα υλικά στους ριακτορες βάση ημερομηνίας, καθάρισα το σκίμμερ και τέλος το σαμπ! Το άφησα να ηρεμήσει για μερικές ώρες κα μετα εκανα μετρησεις όπου ειδα τις γνωστές καταναλώσεις των τελευταίων εβδομάδων! και για το τέλος μια βραδινή φωτο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με το συφωναρισμα πρεπει να το κανω και εγω στον βραχο... Μπραβο ρε Νικο νικοκυρη!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν σχολιάζω το ενυδρειο φοβερό!!!το σιφοναρισμα με τι εργαλείο το κάνετε?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ξέρω είναι λίγο βαρετό και χρονοβόρο αλλά μπρος τα καλλη τι είναι ο πόνος λεων! ![]() να είσαι καλά φίλε ευχαριστώ πολύ! ------------------------- [QUOTE=Giannis Roditis;973986]δεν σχολιάζω το ενυδρειο φοβερό!!!το σιφοναρισμα με τι εργαλείο το κάνετε? χαχαχαχα! ευχαριστώ γιαννη να εισαι καλα φιλε! το σιφωναρισμα γίνετε με σκούπα βυθού στον αραγωνιτη κάνοντας το 30% την κάθε φορά! με απλό λάστιχο κάνω τον βράχο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;974001]είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε αραγωνιτη και βράχο καθαρό με οτι αυτό συνεπάγεται!
ξέρω είναι λίγο βαρετό και χρονοβόρο αλλά μπρος τα καλλη τι είναι ο πόνος λεων! ![]() να είσαι καλά φίλε ευχαριστώ πολύ! ------------------------- αα οκ τελεια!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα δώσε πόνο φίλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα αχα!
------------------------- Καλησπέρα σε όλους! Σημερα το απόγευμα ήρθε σπίτι ο φίλος Δημήτρης golf4470 για καφεδάκι! ![]() Φυσικά και μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες για ρεεφ και διαφορα,αλλα κάποια στιγμή έπρεπε να βγει το laptop έξω και να βουτήξουμε χεράκια μεσα για να μετρήσουμε την δύναμη του φωτιστικου σε par! Τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά με το φωτιστικο να δουλεύει κοντά στο 45% της δύναμης του! Εχουμε και λέμε: 10cm κατω απο το led 1045par Επιφάνεια 30cm απο το led 310par Μεση 215par Πάτο 159par Περιμένουμε πλεων να αλλάξουμε κατι ελαττωματικά τροφοδοτικά που βγάζουν εναν ήχο ντιμαρισματος(ευτυχώς ειναι στην εγγύηση αλλα τα περιμένουμε απο Κίνα να έρθουν) και στην συνεχεια το φωτιστικο θα μεταφερθεί αστραπιαία στον φιλο Jim ο οποίος ειναι πραγματικά κορυφαίος στο αντικείμενο του και θα μου περάσει τους νέους οπως κατι αλλα κόλπα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-10-16 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο αυτο με τα παρ δεν το πολυ εχω για δωσε καμια εξιγιση
τι αλλο θες να κανεις??? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;
Καλησπέρα σε όλους! Σημερα το απόγευμα ήρθε σπίτι ο φίλος Δημήτρης golf4470 για καφεδάκι! ![]() Φυσικά και μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες για ρεεφ και διαφορα,αλλα κάποια στιγμή έπρεπε να βγει το laptop έξω και να βουτήξουμε χεράκια μεσα για να μετρήσουμε την δύναμη του φωτιστικου σε par! Τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά με το φωτιστικο να δουλεύει κοντά στο 45% της δύναμης του! Εχουμε και λέμε: 10cm κατω απο το led 1045par Επιφάνεια 30cm απο το led 310par Μεση 215par Πάτο 159par Περιμένουμε πλεων να αλλάξουμε κατι ελαττωματικά τροφοδοτικά που βγάζουν εναν ήχο ντιμαρισματος(ευτυχώς ειναι στην εγγύηση αλλα τα περιμένουμε απο Κίνα να έρθουν) και στην συνεχεια το φωτιστικο θα μεταφερθεί αστραπιαία στον φιλο Jim ο οποίος ειναι πραγματικά κορυφαίος στο αντικείμενο του και θα μου περάσει τους νέους οπως κατι αλλα κόλπα![/QUOTE] Να είσαι καλα Νίκο κ να χαίρεσαι το στολίδι σου! Σου εύχομαι να μην πέφτει καρφίτσα μέσα απο τις ακροπορες!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανουμε και κάποιες σκέψεις για σύνδεση με internet αλλα ακόμα ειναι πρώιμο! ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια. Χάρηκα που τα ξαναειπαμε και εύχομαι τα καλυτερα για εσένα! ------------------------- Και μερικές με φεγγαροφως! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 23-10-16 στις 00:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου Νικο φωτογραφε!!!!
και με τι τα μετραμε τα παρ? |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα μόλις με το καλό αλλάξουμε τα Driver θα πάθεις την πλάκα σου!
Έχει πολλά γκάζια ακόμα το φωτιστικό! Φαντάσου της ακροπορες τι θα πάθουν! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα!
ευχαριστώ λεων! με μετρητή par μετράμε λεων που συνδέεται σε λαπτοπ! μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν απογοητευτικη η μέτρηση αυτή λόγο κόστους του μετρητή! ------------------------- Παράθεση:
αυτό βλεπω φίλε και εχεις απόλυτο δίκιο! ------------------------- Και για του λόγου το αληθές! Εισαγωγή κοραλλιου στο ενυδρείο που δεν εχει κλείσει μηνα,παρατηρήστε άπλωμα ιστού στην βάση του πανω στο τσιμέντο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-10-16 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σφαιρα παει λεμε!!!!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |