|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για πάμε να βλέπω ενδιαφέρον !!!!
Νικόλα είσαι το τζοκερ στο θαλασσινό του GAB! |
|
||||
|
||||
![]()
και η συνάντηση με το ενυδρειο που θα γινεται? η θα έχουμε κομπρεσέρ και μια γεννήτρια για το ρεύμα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρόλο που είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρίσκομαι στις συναντήσεις (όσο και αν το θελω) η να συνεισφέρω με φραγκακια καθώς δεν έχω (όσο και αν θέλω
![]() Όπου νομίζετε ότι μπορώ να βοηθήσω μου λέτε παιδιά..! Πολύ χαίρομαι με αυτές τις πρωτοβουλίες..! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπράβο σου και σε ευχαριστω! δεν ξεχνάμε τους φίλους μας απο μακριά και σύντομα θα έχουμε νέα περί αυτού που πιστεύω να σας χαροποιήσει όλους! |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι να μας σκεφτεστε και εμας
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για τους εκτός Αθηνών ετοιμάζεται κάτι πολύ δυνατό !
Κάντε λίγο υπομονή να γουστάρουμε ! |
|
||||
|
||||
![]()
Για να σας δω πως θα το φτιάξετε βρε "αλατισμένοι"
![]() Θα είναι λίγο βαρύ ε, γύρω στα 25-26 κιλά τουλάχιστον τι πάχος πλεξι θα βάλετε ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γεια σου τακη! είμαι έτοιμος να ακούσω τις συμβουλές σου! πες μου σε παρακαλώ τι πάχος μου προτείνεις? θα είναι λίγο βαρύ,αλλά σε σχέση με το γυαλί δεν θα είναι καλύτερα? τα μέτρα που βγάζεις είναι διαφορετικά σε σχέση με το γυαλί? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να είμαστε καλά σακη! τα καλύτερα έρχονται! ------------------------- Παράθεση:
χαχαχαχα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-10-16 στις 14:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 28 | 03-01-07 05:00 |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |