|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω σήμερα είδα τα συννεφάκια στους 16,7 βαθμούς,
ενω τα χρυσόψαρα δίπλα είχαν 19,3 θερμαντήρα σε αυτά δεν έχω βάλει ακόμα, αντέχουν, στο τροπικό όμως έχω βάλει εδω κανα 2 εβδομάδες, τα έχω κατεβάσει στους 26 και θα τα κατεβάσω μεχρι το 25,5 για να δουν και λιγο Χειμώνα
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει καλα εισαι ακομα στα "πανω"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με τον stc το ρυθμίζεις το 25,5 ?
|
|
|||
|
|||
![]() Ναί βρε... βάζεις τον θερμαντήρα σε περισσότερους βαθμούς και τον SΤC στο 25.5 και είσαι κουφέτο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τώρα βέβαια έχω τον θερμαντήρα στο 26, το κλασικό θερμόμετρο λέει 25 κ το ψηφιακό 24 κ απλά ελπίζω για το καλύτερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτον βρε, τον εχεις και καθεται?
σε μενα με τους κινεζοθερμαντηρες μου, μου ειναι ποιο χρησιμος τον χειμωνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν τον έχεις βαλει σε κουτάκι ? Που σε πειράζουν τα καλλώδια βρε ? Αντί να το βάζεις τον θερμαντήρα στην μπρίζα τον βάζεις στον STC |
|
|||
|
|||
![]()
το βασικό πρόβλημα μου είναι τα 3 διαφορετικά καλώδια για τα φωτιστικά, που θέλουν δικό τους πολύπριζο.
για να στήσω τον stc πρέπει του αλλάξω τα καλώδια κ να του βρω μόνιμη θέση που δεν θα ενοχλεί. προς το παρόν όμως ασχολούμαι αποκλειστικά με την διαμόρφωση των μαξιλαριών του καναπέ σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα εδώ και 2 μέρες έπιασε δουλειά ο θερμαντήρας, μιας και η θερμοκρασία στο ενυδρείο έπεσε κάτω από 23 βαθμούς (Γλυκά Νερά)...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |