|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο,κατω απο τετοιες συνθηκες ειναι λογικο να αρρωσταινουν τα ψαρια....γι'αυτο η διατηρηση καλων συνθηκων και η προληψη ειναι μακραν καλυτερες της θεραπειας.
νομιζω οτι καταλαβα για ποιο ψαρι λες. παντως χαρηκα που ακουσα οτι τοσο αυτο οσο και η θηλυκια εχουν καλυτερευσει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως αποφασισα να του δωσω λιγο χρονο ακομη μηπως και τα καταφερει να συνελθει. Ισως να ειναι ο μοναδικος μονομαχος που ζει σε γυαλα αλλα με φιλτρο, θερμοστατη και φυσικα φυτα!!! Σημερα εγινε η αναβαθμιση κι ελπιζω να ανακαμψει. Κι αν δεν ανακαμψει τουλαχιστον να ζησει τις τελευταιες του μερες πιο καλα. Το σιγουρο ειναι οτι το επομενο ψαρακι θα εχει πολυ καλες συνθηκες τωρα που εμαθα... ευχαριστω παιδια. Ειδικα εσενα Mariel!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε χρειαζεται να μας ευχαριστεις,για ο,τι θελεις,εμεις εδω ειμαστε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερα μετα απο 20 περιπου ημερες εφαγε λιγα flakes τα οποια ομως εριξα σχεδον μεσα στο στομα του. Δεν κουνιεται καθολου ακομη. Απλα απο τοτε που εβαλα τα φυτα αντι να ειναι στον πατο της γυαλας ειναι στην επιφανεια πανω σ ενα φυτο.... Αχ τι θα κανω μου χει βγαλει την ψυχη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα κι αυτο ομως ειναι κατι....τουλαχιστον εσυ θα ξερεις οτι εκανες τα αδυνατα δυνατα για να τον επαναφερεις.....κοιτα πως θα παει και τις επομενες μερες και πες μας....ξερω οτι ειναι δυσκολο να βλεπουμε καποιο ψαρι μας σ'αυτητην κατασταση......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, μπορει να μην κολυμπαει καλα, αλλα τρωει κανονικοτατα, και σημερα μαλιστα μολις πλησιασα τη γυαλα του μου εκανε και flare!! Ανοιξε μονο το ενα βραγχιο ομως, αλλα και παλι απο αυτο που ηταν... ειναι μεγαλη βελτιωση. Το χρωμα του βεβαια δεν εχει επανελθει πληρως... Ειναι ακομη πολυ σκουρος, αν και εχουν αρχισει να φαινονται καποια κοκκινα σημεια στην ουρα του (ειχε ενα πολυ ομορφο μπλε-μοβ χρωμα στο σωμα και κατακκοκινη ουρα). Επισης ειναι πολυ χοντρος και δεν εχει καθολου ευλυγισια, αλλα αυτο ειναι απο την ηλικια μαλλον...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |