|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν πάρει φωτιά οι καταναλώσεις λεων!
Πήρε μπρος για τα καλα φιλαρακι το σύστημα! Που να ανεβάσουμε και αλλο το φωτιστικο γιατι νομιζω οτι το εχουμε στο ρελαντί ακόμα! ![]() ------------------------- Παράθεση:
σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια,μακάρι κάποια στιγμή να δοκιμάσεις μια δημιουργία τροπικού υφάλου! ------------------------- Καλησπέρα σε όλους! Μερικές φωτο απο ψιλά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-10-16 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α καλα!!!!!
όνειρο, ![]() ![]() ![]() το yellow φαινεται καλοταισμενο και υγειες, ποσες φορες ταιζεις τα ψαρια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ γιαννη να είσαι καλά φιλαρακι μου! μια φορά την μέρα,βαρβάτα όμως ![]() αντε παρε μια μέρα τον λεων και ελάτε αθηνα να κανονίσουμε και συνάντηση τα παιδιά εδω! ------------------------- Παράθεση:
βγάζω σακη σε βαθμό που απορώ και με τον εαυτό μου! ![]() τώρα που θα σαραντίσει και ο νέος ρεεφας της οικογενείας μας θα κανονίσουμε και μια συνάντηση στο σπιτι μου η θαλασσινή ομάδα να τα πούμε! ευχαριστώ σακη να είσαι καλά φιλαρακι μου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-10-16 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Reef support λοιπών!
¶ντε και πράσινος φιλαράκι! Σου εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό με την ίδια ακριβώς θέληση που έχεις να βοηθάς τον κάθε έναν προσωπικά! Είμαστε τυχεροί να έχουμε έναν άνθρωπο σαν και εσένα!!!! Είσαι για μένα αδελφός και σε ευχαριστώ για ότι έκανες μέχρι τώρα! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε πολλα μπραβο!!! εχεις ξεφυγει κι εσυ και το ενυδρειο σου....!!!!
πολλα συγχαρητηρια που εχεις μπορεσει και εχεις κανει τοσα πολλα και ενα τοσο ομορφο ενυδρειο μεσα σε τοσο λιγο χρονο!!!!! Ειμαι σιγουρος πως μετα απο 1-2 χρονακια το ενυδρειο σου σε φωτο θα κοσμει πολλα μαγαζια...!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
δεν περιγραφω αλλο... χαχαχα
μπραβοο ΝΙκο καθε φωτο και καλητερη!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με συγκινούν τα λόγια σου και τα συνυπογράφω! Να εισαι καλα και πάντα γερος! ------------------------- Παράθεση:
Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα στην έκθεση και σου εύχομαι να εισαι πάντα καλα και καλη τύχη στο νέο εγχείρημα σου! Ειμαι σίγουρος οτι θα κανεις τα καλυτερα και εκει. ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω λεων να εισαι καλα φιλαρακι μου! ------------------------- Ευχαριστω αλαν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-10-16 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω χαρικα που σε γνωρισα και σε ευχαριστουμε για ολα!!!
Δεν τα ειπαμε και πολυ αλλα πολυ κοσμος και γινοταν ενας χαμος... να ειμαστε καλα θα ξαναβρεθουμε...!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλησπέρα σε όλους! Σημερα εκανα αλλαγή νερου 100 λίτρα,τα 60 τα συφωναρισα απο τον αραγωνιτη και τον βράχο του ενυδρείου με σκούπα βυθού και τα 40 απο το σαμπ! Στην συνεχεια άλλαξα υλικά στους ριακτορες βάση ημερομηνίας, καθάρισα το σκίμμερ και τέλος το σαμπ! Το άφησα να ηρεμήσει για μερικές ώρες κα μετα εκανα μετρησεις όπου ειδα τις γνωστές καταναλώσεις των τελευταίων εβδομάδων! και για το τέλος μια βραδινή φωτο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Βάζε φωτογραφίες να γουστάρουμε !!!
Νομίζω ότι σε λίγο θα ερχόμαστε για σεμινάρια σπίτι σου..... Χαιρομαι πολυ που εχεις ενα τετοιο ενυδρειο ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |