|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Που να δεις Τακη μου εγω τι βιντεακι εχω να ανεβασω...
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχάς τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους βοήθησαν να στηθεί αυτό το περίπτερο.
Δεν θα σταθώ στην εμφάνιση και τα ενυδρεία που στήθηκαν στην έκθεση (που ήταν άψογα). Θα ήθελα όμως να σταθώ, στο ότι στο περίπτερο αυτό ξεχείλιζε η αγάπη για το χόμπι. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ρωτούσε κάτι ο κόσμος και τα παιδιά τους εξηγούσαν τα πάντα. Όποιος μα όποιος και να πήγε στο περίπτερο, του μεταφέρατε αυτήν την αγάπη. Έκατσα περίπου 2 ώρες εκεί και παρακολουθούσα τον κόσμο να αναρωτιέται, είναι τόσο ωραίο το χόμπι του ενυδρείου και της λίμνης; Πραγματικά νιώθω πολύ υπερήφανος που ανήκω σε αυτή τη κοινότητα και πραγματικά παιδιά σας αξίζουν συγχαρητήρια. Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα πάλι από κοντά φίλους που είχα να δω καιρό. Εύχομαι να μας δοθεί πάλι η ευκαιρία να μαζευτούμε. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΞΙΟΙ |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια, ο Γιάννης με τι λούζεται;....... Χθες δεν είχε κοτσίδα.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να παρεις την αρτεμισια να στεκεται διπλα σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα...... εγώ δεν το θέλω !!!
έχω τις δικές μου....... "κοτσίδες" |
|
|||
|
|||
![]()
Ζητώ επίμονα να ανέβει το βίντεο με τον Τακη.....είναι σα να πηγαίνετε το παιδί σας στο ζαχαροπλαστειο και να του λέτε να μην αγοράσει τίποτα. Μη μας αφήνετε με την όρεξη!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |