|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ θεωρώ ότι τα έχει τσεκάρει αυτά για αυτό είπα να τα βάλει στο βαρελι με το φίλτρο του |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() καμια φορα πανω στον πανικο δεν δουλευει σωστα το μυαλο ![]() ευχομαι να ειναι κατι απλο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δες αν χανει απο τις ενωσεις ψηλα , μπορει να μην χρειαστει να βγαλεις ψαρια και απλα να κατεβασεις την σταθμη για να περασεις σιλικονη
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια μαλλον χανει απο την ενωση στον πατο..άδειασε τα ψαρια μπηκαν βαρελι και ειμαι στο δρομο για το petsupermarket...ευτυχως εχω εγγυηση...για ενα μηνα και την εχανα..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλο κουραγιο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια..τωρα το γεμιζουν..αν εχει διαρροη θα γινει αντικατασταση..μαλλον με το rehau 300...καλη επιλογη δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια το καινούργιο λοιπον
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον υπαρχει εγγυηση δεν το συζητω..
Το μπαλωμα κραταει χρονια, σιγουρα η καλυτερη λυση ειναι ξεκολλημα και κολλημα απ την αρχη με φρεσκια σιλικονη. Η σιλικονη δεν εχει ημερομηνια ληξης ακριβως... καλο ειναι να την ανανεωνουμε εξ ολοκληρου για ασφαλεια καθε 10 περιπου χρονια. Εδω μιλαμε για νεο ενυδρειο χωρις ταλαιπωρημενη σιλικονη, η φυσιολογικη (για μενα) διαρροη , προερχεται απο τα εργοστασιακα - "κυριλε" κολληματα στις ενωσεις.. Προσωπικα , μου εχει συμβει διαρροη σε εργοστασιακο , οπως και σε φιλους και στο φορουμ, ενω απο τα δικα μου (diy) , δεν εχει τρεξει ποτε ουτε σταλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τρελαθω..το γεμησαν και τωρα δεν στάζει..η ταλαιπωρια συνεχίζεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπάλωμα ε...
![]() ![]() ![]() ![]() Κακά τα ψέματα παιδιά ,όσοι δεν έχουμε βρεθεί ακόμα,καποια στιγμή(κακιά) θα βρεθούμε σ ανάλογη θέση.Χωρις να είμαι ειδικός,οι σιλικόνες φαντάζομαι έχουν ημερομηνία λήξης. Τα μπαλώματα θα έδιναν πιθανότατα με επιτυχια μια προσωρινή λύση,όμως σε τι κατάσταση βρίσκεται η σιλικόνη στο υπολοιπο? προσωπική μου άποψη, αν είναι να μπλεχτούμε με κολλήσεις καλύτερα να γίνει όλο,έτσι κι αλλιώς δεν το γλιτωνουμε
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή σε DIY !!! Help SOS!!! | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 26-03-11 19:18 |
Διαρροή? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-10 19:59 |
CO2 Διαρροή? | greemlin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-09-09 13:20 |
Διαρροή!!Help | johnny6580 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-10-08 12:54 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |