|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτε δεν θα ξεχασω τα Hemichromis Lifallili μου πραγματικα ανθεκτικα ψαρια . 2 μηνες χωρις καμια λλαγη νερου.. με μια τροφη "διαρκειας" για 2 εβδομαδες .. και οταν γυρισα το νερο ηταν μεχρι την μεση και ειχε το χρωμα της μπανανας και τα δυο ψαρια να βαριανασενουν πισω απο κατι πετρες.. Φυσικα δεν θα το εκανα ποτε αυτο αν ειχα καπου να τα αφησω η καποιος να τα ταιζει τουλαχιστο.. παντος τα περιμενε μια ΜΕΓΑΛΗ αλλαγη νερου.. και αρκετο ταισμα.. Γενικοτερα το θεμα των διακοπων σε τετοιες περιπτωσεις μαλλον πρεπει να μας ανησυχει.. ΑΝ ειμαστε ευσυνειδητοι χομπιστες φυσικα
![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |