|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχει τιποτε στο σωμα του με εξαιρεση το γεγονος οτι εχει παχυνει κι εχει χασει εντελως τη φορμα του. Τα λεπια του ειναι κανονικα μονο το χρωμα του ειναι πιο μουντο τωρα. Επισης αναπνεει κανονικα, χωρις να δειχνει δυσκολια. Σημερα δε, τον βρηκα να στεκεται σχεδον καθετα. Εννοειται συνεχιζει να μην τρωει τιποτε. Οι βιταμινες του δινουν καποια θρεπτικα συστατικα ομως ε; Να συνεχισω η ειναι προτιμοτερη η ευθανασια;; τον λυπαμαι ετσι οπως ειναι. Πανε 2 μηνες τωρα που εχει τα χαλια του.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λογικο οταν το ψαρι ειναι στρεσαρισμενο να χανει τα χρωματα του...
οι βιταμινες γενικα τονωνουν τον οργανισμο του ψαριου... η αποφαση για ευθανασια ειναι καθαρα δικη σου,αν και ολοι γνωριζουμε ποσο δυσκολη ειναι...προσωπικα θα εξαντλουσα καθε πιθανοτητα,χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι ειναι και το πλεον σωστο....
|
||||
|
||||
![]()
Ακουσα καπου οτι το γαρυφαλελαιο διαλυμενο σε νερο ειναι αναισθητικο για τα ψαρια και οτι σε μεγαλες ποσοτητες τα σκοτωνει ανωδυνα. Εχεις να προτεινεις κατι αλλο Mariel; νομιζω πως ο καημενουλης εχει υποφερει αρκετα ηδη...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα. Αν και ειμαι εναντιον τησ ευθανασιας των ψαριων{χωρις να ξερω αν ειναι το καλο αυτο}απο οσα εχω διαβασει η καλυτερη μεθοδος ειναι να τυληξεις το ψαρι σε χαρτι και να το βαλεις στην καταψυξη.Ξανα λεω οτι προσφερεται ως η καλυτερη λυση και η πιο ανωδυνη
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι σε χαρτι, ετσι δεν ειναι ανωδυνο - βαζεις το ψαρι σε ενα μικρο δοχειο νερου και μετα στην καταψυξη.
Αυτος ειναι οντως απο τους πιο ανωδυνους τροπους αλλά οχι εντελως ανωδυνος. Ο πιο ανωδυνος ειναι να κοψεις με μιας το κεφαλι του ψαριου με κατι πολυ αιχμηρο, αλλά ποιος το κανει.... |
|
||||
|
||||
![]()
οντως η πιο ανωδυνη ειναι αυτη που λεει ο τολης,αλλα θελει εμπειρια για να το σκοτωσεις αμεσως το ψαρι,κι ακουγεται η αληθεια ειναι και λιγο βαρβαρη....
![]() αυτο για την καταψυξη τωρα....καποιοι λενε οτι ο θανατος ειναι ακαριαιος...καποιοι πως οχι...οι αποψεις διιστανται.... οσο για το λαδι απο το γαρυφαλλο βρηκα τα εξης(στα γαλλικα και μου το μετεφρασε ο προεδρος ![]() βαζεις μερικες σταγονες σε ενα δοχειο με νερο ανακατευεις καλα να διαλυθει και βαζεις το ψαρι - θανατος σε 10 δευτερα.
|
||||
|
||||
![]()
αν το ψάρι σου είναι πολύ χάλια όπως το λές μόλις το βγάλεις έξω και το αφήσεις λίγο θα τεζάρει. τώρα το "ανωδυνος" εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω.....
εγώ δεν θα το έκανα ευθανασία πάντος. έχω πάρει και εγώ ένα με την ίδια κατάσταση στο σπίτι μου απο άλλον μήπως γιατρευτεί και είναι σε αυτή την κατάσταση πάνω απο μήνα. αν και το δικό σου κατα πάσα πιθανότητα έχει γεράσει κιόλας κ μάλλον θεραπεία δεν δέχεται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |