|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν το ενυδρείο μου είναι 180 λίτρα με 4 ξύφόρους, και αρκετά guppy. απο φυτα εχω: 2 bleheri, κέρατοφύλλο, 1 Arabia barteri , λίγο Christmas Moss 4 vallisnera Americana και λίγο Elodea .κάνω αλλαγή νερού 20 τις εκατό κάθε βδομάδα. και τα πετραδακια το ξέρω ότι πρέπει να τα αλλάξω αλλά δεν υπάρχει χρόνος αυτήν την περίοδο
Sent from my SM-A310F using Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτεϊνικό φίλμ στην επιφάνεια του νερού. | Λάμπρος.Τ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-02-16 18:10 |
Έντονες φυσαλίδες στην επιφάνεια του νερού !?! | vassilis23 | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 24-03-10 20:28 |
Ασπρη επιφάνεια νερού | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 12:00 |
Λευκός λεπτός υμένας στην επιφάνεια του νερού | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-12-07 11:35 |
Υπολείμματα σην επιφάνεια του νερού | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-11-07 21:04 |