|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια!!εχω μεσα στο ενυδρειο μου τον κυκλοφορητη sun sun jvp 102 με 5000 λιτρα ανα ωρα κυκλοφορια...τον εχω αρκετους μηνες και δεν εκανε θορυβο καθολου...εδω και 2 μερες ομως χαλαει τον κοσμο...τον ανοιξα τον καθαρισα εβγαλα τον μαγνητη μεσα τον καθαρισα και τιποτα....μπορω να κανω κατι οπως να βαλω βαζελινη στον αξονα η να παρω αλλον;ευχαριστω πολυ
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο πραγματα μπορω να σκεφτω.Τα δυο λαστιχακια απο τις ακρες ειναι ενταξει;;Αν ειναι ενταξει,τσεκαρε μηπως εχει ραγισει ο μαγνητης.Φανταζομαι καθαρισες και την τρυπα που μπαινει ο άξονας.
|
||||
|
||||
![]()
Τα λαστιχακια ειναι μια χαρα και η τρυπα που μπαινει ο μαγνητης....η βαζελινη επηρεαζει το νερο καθολου.;μη βρω τα ψαρια τουμπα το πρωι!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκέτο Vaseline, original 100% pure petroleum jelly. Γύρω στα 1 με 2 ευρώ έχει. Όπως στην φωτογραφία εδώ κάτω: ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυκλοφορητης? | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-02-13 00:39 |
κυκλοφορητης | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-12 23:42 |
co2-κυκλοφορητης | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 25-10-10 23:23 |
Κυκλοφορητης | Apollwnas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-04-10 21:12 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |