|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά αντέγραψα από φωτιστικά υδροπονίας που παρατήρησα πως η αναλογία μπλε με κόκκινα ως επί το πλείστον τα κόκκινα ήταν από 2πλασια και πάνω σε σχέση με μπλε. Και αυτό που έβαλες, μπορεί να δείχνει για θαλασσινό, αφού όμως έχει μπλε και κόκκινα κάνει μια χαρά για φυτά. Τα δικά μου φωτιστικά κάπως έτσι τα έχω φτιάξει δείτε να πάρετε καμιά ιδέα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80766
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλες για στήσιμο!(νέος) | Κωστας86 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 13-11-15 22:36 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Βοήθεια για στήσιμο νέου βιβάριουμ! | tsoum | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 14-12-11 00:08 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |