|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εισαι απο θεσσαλονικη εχω να σου δωσω φυτα επιφανειας και φυτα για να φυτεψεις.που ειναι ευκολα χωρις co2 .
Βαλε την χαλαζιακη αμμο σε καλσον για να μην κατρακυλαει και να το κανεις οπως θες. Να δω αν εχω χαλαζιακο χαλικακι μπεζ αν θες να σου δωσω και φυλα μουσμουλιας για να βαλεις στο νερο. Aν θες εχω να σου δωσω και πετρες γκρι χρωμα. Εγω εχω τυρφη για υποστρωμα με χαλικακι αλλα ειναι λιγο μανικι μεχρι να το κανεις. Οτι θες μου λες και κανονιζουμε να στα δωσω δωρεαν ενοειτε. Κοιτα πρωτα τις παραμετρους και τα υλικα σου για να κρατησεις το ψαρακι υγιες και μετα ολα τα υπολοιπα. Ταιζες μια φορα την βδομαδα και εκανες και αφαγια?????
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συντηρηση ενυδρειου μονομαχων | alexis cosmo | Bettas | 12 | 17-11-15 16:32 |
Αναδιαμορφωση ενυδρειου απο αρχαρια. | Αγγελική | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 26-07-11 14:20 |
Νεα αρχη ενυδρειου με μονομαχο... | fotis_k | Bettas | 10 | 22-12-08 16:45 |
προυπολογισμος ενυδρειου για μονομαχο | sarpijk | Bettas | 16 | 16-01-07 15:05 |
Φιλτρο Ενυδρειου Με Μονομαχο | tsikis | Bettas | 23 | 31-08-06 21:35 |