|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεννήσεις καλοκαιριατικα?????????????
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυγά κάνουν συχνά,αλλά είναι η πρώτη φορα που βλέπω ουρίτσες!! είναι μικροσκοπικά, 3-4 χιλιοστά περίπου,μαύρα ματάκια με ουρίτσες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν μπουν σε αλλο ενυδρειο, καθημερινες αλλαγες 10%.. |
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα από κάτω χαρτί κουζίνας που είναι λευκό και τώρα φαίνονται
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 19-08-16 στις 19:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!
Αν και ειναι δυσκολο να τα καταφερουν ολα , δοκιμασε αν θελεις με μια αρτεμια , για να εχεις περισσοτερες ελπιδες. Με τριμενο flakes ,δυσκολο να μεγαλωσει χρυσοψαρο, αν δεν υπαρχει τουλαχιστον και καποια infusoria |
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνονται και οι τρεις φωτό; βλέπω μόνο τη μία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , η μια φαινοταν...στο φτιαξα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!
![]() ------------------------- Μου είπαν για κρόκο αυγού, να το δοκιμάσω ή θα λερώσω το νερό τζάμπα; ------------------------- Οκ, βρήκα αναλυτικές οδηγίες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25198 ![]() ![]() ![]()
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 20-08-16 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε , το νερο θα λερωσει ασχημα ..
Μετα απο καθε ταισμα κι αφου φανε , κανεις στο καπακι αλλαγη νερου. Εγω ταιζω και τα ενηλικα , οχι μονο κροκο, πεταω μισο βραστο αυγο μεσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το έκανα, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν τρώνε
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Λοιπόν.. τα ψαρομωράκια μεταφέρθηκαν στο μεγάλο πλαστικό κουτί που είχα χρησιμοποιήσει για καραντίνα. Έβαλα το φιλτράκι,με το σφουγγάρι του και με το σωληνάκι του αέρα του ![]() Κατά την μεταφορά έγινε και καταμέτρηση. Είναι 17. ![]() ![]()
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 20-08-16 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα και πήρα πλαστικη γεννηστρα
|
||||
|
||||
![]()
Οχι με διχτυ;
Απο την πλαστικη περνανε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρούσαν από τις χαραμάδες,αλλά το έφτιαξα, έβαλα μια στρώση καλσόν κ είναι οκ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία Ολίβια, θα σου πρότεινα να βάλεις μια μικρή αεραντλία μέσα, για να υπάρχει κίνηση και ανανέωση στο νερό.
Και προσεχε στις αλλαγές, οταν κατεβαίνει η στάθμη του νερού, να κατεβάζεις και τη γεννήστρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Τρελό κυνήγι στο ενυδρείο,από το πρωί είδα να κάνουν αυγά και η μπουμπού και η πολύχρωμη, τις ζορίζει πολύ ο καζανόβας.. η ουρά στο πολύχρωμο πάλι κομμάτια ![]() ------------------------- Έβγαλα τα ψαρομωράκια για να καθαρίσω τη γεννήστρα, είναι μόνο 10 ![]() ![]()
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 23-08-16 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στα ζευγαρωματα ειναι φυσιολογικο το ζορι στα θηλυκα.
Τα βρικες ψοφια η εφυγαν απ τις τρυπες; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα βρήκα ψόφια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η απ το φαι ειναι ή απο την αμμωνια που τυχον ανεβασε η γεννηστρα.
στις πλαστικες δεν ανακυκλωνεται καλα το νερο, γι αυτο ειπα με δυχτι.. τωρα , πολυ πιθανον να ειναι η τροφη... οπως ειπα θελει τροφη για γοννους... δλδ αρτεμια |
|
||||
|
||||
![]()
Μην απογοητεύεσαι πάντως. Από όσα έχω διαβάσει έως τώρα, καταλαβαίνω ότι η εν λόγω διαδικασία δεν είναι ότι πιο απλό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινή καταμέτρηση 6 ψαράκια
|
||||
|
||||
![]()
Κανεια μετρηση nh4 και no2 απο το νερο της γεννηστρας.
Αν και μαλλον ειναι απο ασυτια |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανό από ασιτία,γιατί δεν είναι στάσιμο το νερό στη γεννήστρα,έχω βάλει το εσωτερικό φίλτρο κ χτυπάει,για να υπάρχει ροή. Σήμερα 4.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν έχεις ανατάραξη και κυκλοφορία στη γεννήστρα τάιζε τακτικά , συνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
Πίστεψέ με,ταϊζω συνέχεια, μπορεί και 7-8 φορές την ημέρα. Δεν είμαι σίγουρη αν τρώνε όλα σωστά, εμφανισιακά μόνο τα δύο τα βλέπω οκ, δηλαδή σαν να έχουν μεγαλώσει λίγο, είναι πιο "φουσκωτά"
![]() Υπάρχει περίπτωση να φάνε άλγη; είχα κάτι πέτρες έξω σε ένα μπολ με νερό κ νομίζω έχουν πιάσει λίγη..
|
||||
|
||||
![]()
οχι, άλγη δεν θα φάνε, αλλά πάνω στις πέτρες που έχουν άλγη,
και ειδικά αν υπάρχουν και σαλιγκάρια ramshorn , αναπτύσονται μικροοργανισμοί που τους τρώει ο γόνος, η λεγόμενη infosuria. Μπορεις να φτιάξεις και εσυ infosuria δες εδώ https://youtu.be/jZjLgX5DRkI
|
||||
|
||||
![]()
Θα ψοφησουν κι αυτα αν δεν παρεις η φτιαξεις τροφη...δεν μεγαλωνουν ετσι τα χρυσοψαρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα Χανιά έτυχε δίπλα από το σπίτι του φίλου μου να υπάρχει κατάστημα που είχε και Α.Ο. (!?!?)... με τις τιμές που μου είπε αν τις άκουγε κάποιος που ΔΕΝ γνωρίζει το αντικείμενο, θα πάθαινε εγκεφαλικό.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|