|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η uv καταπολεμά μόνο την αιωρούμενα άλγη και όχι την τριχοειδή. Η τέντα ακούγεται καλύτερη λύση.
Σε κάποια φάση είχες γράψει ότι είχες να καθαρίσεις τα φιλτα 2 μήνες. Τώρα καθε ποτέ τα καθαρίζεις? Να ξέρεις ότι τώρα με την τριχοειδή θα θέλουν ακόμα ποιο συχνά. Δυστυχώς κομματάκια από την τριχοειδή φευγουν και στομωνουν τα φίλτρα σου. Τα σφουγγάρια και οι ελαφρόπετρας έχουν ένα μειονέκτημα. Έχουν μικρούς κόκκους για να κανουν αποικίες τα βακτήρια με αποτέλεσμα ειδικά τωρα να σου στομωνουν ποιο εύκολα και να διευκολύνουν την δημιουργία των κακών βακτηρίων. Είχα και εγώ θέμα με τριχοειδή στην 1η μου λίμνη. Με ένα μακρύ ξύλο την μαζευα σαν το μαλί της γριάς και το πέταγα. Είναι όμως σπαστικό να γεμίζει συνέχεια. Τουλάχιστον μου το έκανε συγκεκριμένη περίοδο μέσα στον χρόνο. Τώρα (με την επέκταση της λίμνης κ την βελτίωση των φίλτρων) πάνω από 2 - 3 εκ δεν έχει πάει ποτέ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα κατασκευη λιμνης | petros kapa | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-04-13 13:37 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ!! | voulafoufri | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 23-08-10 21:43 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |