|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε καλο ηταν αλλα σαν τους ξηρους καρπους που δινουν με το ποτο.... ειναι τοσο λιγοι που μια που πας να ξεκινισεις μια που τελειωσαν!!! χαχαχαχααχχαχα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χορταίνεται με τπτ............
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη καθε μερα και πιο ομορφο!
μπραβο μπραβο να το χαιρεσαι! βλεπω σε κανενα μηνα να δινουν "φιλακια" μεταξυ τους τα κοραλλια απο την αναπτυξη! |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ τωρα παω να παρω την πιπιλα μου και να κλαψω στην γωνεια!!! χαχαχαχαχαχα
μπραβο ρε φιλε μπραβο!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Σακη,πανέμορφο!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υγειή ακροπορακια βλέπω και τρελαινομαι χαχαχαχα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα φαντάσου τι κάνω εγώ αν εσύ τρελαίνεσαι...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω να δείτε τι εχω πάθει κυριοι!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο πάρε αεροπλάνο καιεέλα διήμερο αλλα να ξέρεις δεν έχει καλό νοσοκομείο ....
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!σακη άμα έρθω μια που θα το δω και μια θα στηθεί επιχείριση αερομεταφορας μου σε νοσοκομείο της αθηνας!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χάχα χα. .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη καθε μερα και πιο όμορφο.
Μπράβο μπράβο. Έβαλες και έξτρα κυκλοφορια στο κέντρο σακη; Να σε ρώτησε κατι; Οι καταδύσεις στην τηλεόραση ειναι για να περνεις ιδέες και τεχνικές στις βουτιές των χεριών; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπα πλέον πολύ λίγες φορές άλλα και πάλι θέλω να ελαττώσω! μόνο στην συντήρηση!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σάκη πανέμορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα είναι.Μπραβο ρε Σακη!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα σπάει το ενυδρείο σου Σάκη! Πολλα μπράβο για ακόμα μια φορά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Λουκά .....
περιμένω να δω το δικό σου όπως παλιά !! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη ανεβαίνουμε καλά ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
περιμένω πότε θα σταματήσεις το ενυδρείο σου να το μπουσταρεις στο τέρμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ψιθυρίζετε στα πέριξ οτι φέτος το καλοκαίρι η σαμος βούλιαξε απο ενυδρειοφιλους!
λέγεται δε ότι θέλουν να γίνει ενυδρειακη πρωτεύουσα για φέτος! γνωρίζεται κάτι η' είναι απλός φήμες? |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα κατι πήρε το αυτί μου Νίκο
![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |