|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρες Αγόρια
![]() ![]() Το λοιπόν εγω δεν έχω μεγάλη εμπειρία ούτε τα ξέρω όλα απλά προσπαθώ να βοηθήσω ![]() ![]() 1. Αεραντλία 2. φιλτρανση Μηχανική (πρώτη φαση) Βιολογική (δευτερη φαση) όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα 3. Αντλίες όσο μεγαλύτερες τόσο καλύτερα 4. Τις UV (Τις χρησιμοποιώ) αλλά δεν νομίζω ότι είναι και αναγκαίες, θα το εξηγήσω παρακάτω ![]() Αν η κατοικία μου ήταν κάπου πιο Νότια σίγουρα θα είχα bottom drain και εξωτερικές αντλίες (εσωτερικές όσοι χρησιμοποιείτε να αγοράζετε καλές γιατι πολλοί καταλήγουν να έχουν διαρροές ρεύματος και ψάρια με προβλήματα αν όχι θανάτους ) θα είχα φίλτρο nexus στανταρ και επειδή είμαι και σπασικλάκι ![]() ![]() ![]() Τι να κάνω όμως εδω στα Βορεια που δεν μπορώ να τα έχω αυτα γιατι τα ψάρια μου θα κατέληγαν παγάκια ..... και που δεν μπορώ να βάλω θερμοστάτη για τα κυβικά μου που θέλει 2.500 watt την ώρα. Δεν είναι δύσκολα τα πραγματα βρε παιδιά , όρεξη θέλει το χόμπι μας και δουλειά γιατι μην νομίζει κανένας ότι επειδή έχει Κόι και μηχανήματα δεν θα λερώσει τα χεράκια του ![]() Τι δεν είπα ??? αααα για τις UV φέτος αγόρασα τις λάμπες γιατι έχουν διάρκεια ζωης περίπου 1 χρόνο αλλά δεν τις άλλαξα ακόμα γιατι απο την μέρα που έφτιαξα το καινούριο μου φίλτρο δεν έμεινε ίχνος άλγης για να μην αναφερθω στο πόσο έχουν μειωθεί τα Νιτρικά ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 13-08-16 στις 19:50 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |