|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τί άλλο να κάνω για τις ουρές; δεν θέλω να τα ταλαιπωρώ συνέχεια με φάρμακα..
Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η αμμωνία,έκανα μετρήσεις,είμαι οκ ![]() άρα συμφωνείς κ εσύ ότι αλλάζει χρώμα; θα ξαναβγάλω φωτό το πρωί (μέσα στο ενυδρείο,δεν το ξαναβγάζω) είναι λες και είναι μουτζουρωμένο, πασαλειμμένο με κάτι..
|
||||
|
||||
![]()
ναι, δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο...
αλλωστε με την ευκολια που αλλαζουν χρωμα τα χρυσοψαρα, ειναι το πιο σιγουρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε όλα οκ, λήξη συναγερμού
![]() Ευχαριστώ πολύ παιδιά, για άλλη μια φορά ![]() ------------------------- -Το ψάρι μαύρισε γιατί γέρασε *λέει ο σύζυγος -Μαύρισε γιατί είναι καλοκαίρι,και το καλοκαίρι μαυρίζουμε *λέει η κόρη -Το ψάρι μαύρισε απ'το κακό του *λέω εγώ ![]() ![]() ![]() ![]()
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 10-08-16 στις 13:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι γερασε βρε μια σταλια ψαρι
![]() Μαυρισε γιατι αλλαζει χρωμα, * λεω εγω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η επόμενη κίνηση σου... ενυδρείο 250 λίτρα τουλάχιστον (ΜΗΝ γράψω τα διπλάσια και λιποθυμήσεις... είναι και η ζέστη μπόλικη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτησα για Α/Ο. Τί το 'θελα.. μου κουνήθηκε ο εγκέφαλος.. Για να γίνει το νερό της βρύσης μου πόσιμο.. 1.300ευρώ αρχικό κόστος λέει, και μετά περίπου 200ευρώ κάθε χρόνο για κάτι μπιχλιμπίδια που μου είπε,δεν τα θυμάμαι καν να σας τα πω..
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|