|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αναλογικός είναι. Και επειδή δεν δέχεται τεθμα από τον stc χάνει την ώρα και όταν πάει να ρίξει φαγητό (επειδή είναι φλεικς) τα πετάει όλα έξω....
Οι ψηφιακοί χρονοδιακόπτες δεν έχουν τέτοιο θέμα δηλαδή ? Δεν επηρεάζονται που δεν παίρνουν συνέχεια ρεύμα.? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Λάμπρο, δουλεύουν κανονικά, αρκεί όμως να παίρνουν τακτικά ρεύμα για να φορτίζει η μπαταρία τους
-------------------------------------- Αναλογικό μπορείς όμως να βάλεις σε όλον τον STC , θα κλείνει τελείως όταν θα ταίζεις
|
||||
|
||||
![]()
οποτε βουρ για leroy merlin..
|
|
||||
|
||||
![]()
και σου το είπα Λάμπρο, πάρε ψηφιακούς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπά μου αρέσει η πρόταση του Τάκη θα κλείνω όλο τον stc με τον αναλογικό όταν θα ταίζω.
Σωστός Τάκη. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με ακούει όμως Κώστα
![]() Αν υπάρξει όμως διακοπή ρεύματος θα χαλάσει η ώρα όμως Λάμπρο
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία....
μόνιμη λύση είναι μόνο με ψηφιακό ??? Δεν επηρεάζεται με τις διακοπές. σωστά??? και δεν χρειάζεται να παίρνει συνέχεια ρεύμα. Σωστά ??? |
|
||||
|
||||
![]()
σωστα..λερο'υ με 3.5 ευρω για να μην ξεπαραδιαστεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |