|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα ήδη μικρό ενυδρείο... θα "κόψεις" κι άλλο χώρο με το εσωτερικό φίλτρο... ξανασκέψου το.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ και με τους 2 παραπάνω, Νίκο Και Γιάννη,
θα ησυχάσεις με ένα εξωτερικό
|
|||
|
|||
![]()
μπορείς να βρεις μια χαρά εσωτερικό φίλτρο κ με 10-15ευρώ χωρίς να "μπλέξεις" με παραγγελίες
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λογω μπατζετ δεν μπορω να δωσω 40-50 ευρω για να παρω εξωτερικο. Το ενυδρειο μου ειναι 60χ38χ30. Περα οτι θα μου φαει χωρο το εσωτερικο φιλτρο, ενα εξωτερικο φιλτρο τι αισθητα καλυτερο θα μου δωσει? Το ενυδρειο θα ειναι φυτεμένο και το πιθανοτερο να εχει γαριδες αντι για ψαρια (δεν εχω αποφασισει ακομη) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
ίδιες διαστάσεις έχουμε κ έχω ένα εσωτερικό φίλτρο που το πήρα 15 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) κ υπήρχε κ φθηνότερο που θα σε βολέψει αν είναι να βάλεις μόνο γαρίδες. από μαγαζί στη Λάρισα το πήρα.
να ξέρεις όμως ότι κάθε 15-20 μέρες θα θέλει καθάρισμα (10 λεπτά διαδικασία) γιατί πέφτει γρήγορα η ροή |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ με μια τελείως πρόχειρη αναζήτηση, βρήκα εξωτερικό με ούτε 28 ευρώ... εσύ με 40-50; http://www.petsupermarket.gr/8729/%C...410lh-67w.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φίλτρο | johnyd | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-04-12 14:59 |
Ερώτηση για φίλτρο. | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-04-09 08:48 |
Ερώτηση για το φίλτρο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-09-07 10:51 |
Mια ερώτηση για φίλτρο | aggelos_a | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 20-08-07 17:16 |
Ερώτηση για φίλτρο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 09-03-07 20:52 |