|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω τις φωτο απο το 5ο μηνα και οι ουρες ηταν ηδη χαλια.
Απο τοτε μεχρι σημερα και με τις θεραπειες που εχεις δοκιμασει ειδες βελτιωση?Ειδες στασιμοτητα του προβληματος? Ειδες επιδείνωση? Ρωταω επειδη ισως να μην χρειαζεται νεα θεραπεια,επειδη δεν διακρινω ουτε fungus,ουτε "καψιμο" στην τελευταια φωτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 09-07-16 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έχετε πάθει με τα Led... και γενικότερα με την τεχνολογία;
![]() Ένα ηλεκτρονικό ballast (ούτε καν μετασχηματιστές και στάρτερ) και 1-2 λάμπες Τ5... ΔΕΝ καλύπτουν πλέον τις ανάγκες ενός ενυδρείου με χρυσόψαρα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και μπορείς... έστω και λίγο να "πιάνουν" τα χέρια σου.
Εκτός αυτού... έχεις βοήθεια εδώ. ![]() Βάλε φωτογραφία... το πάνω μέρος του ενυδρείου.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Τις φωτογραφίες... σε μέγεθος 800 Χ 600. Υπήρχε ήδη στο #1... και ΔΕΝ το πρόσεξα.
![]() Χρειάζεσαι κι ένα καπάκι... όπως φαίνεται. Σε αυτό ο Τάκης μάλλον θα μπορούσε ΙΣΩΣ να βοηθήσει. Έτοιμο φωτιστικό στο ενυδρείο όπως είναι... μάλλον "αλμυρό" θα σου βγει... θα κάνω την μελέτη μου και θα επανέλθω.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|