|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έκανα δοκιμή πάλι με λεντοταινίες, γιατί στις αρχές τις άλλαζα κάθε μήνα, και προς το παρών λειτουργούν άψογα. Αυτή τη φορά όμως έβαλα απλές λεντοταινίες, όχι αδιάβροχες, κολλημένες επάνω σε αλουμινογωνιά.
Δεν έβαλα αδιάβροχες για να μπορεί η θερμοκρασία να αποβάλλεται πιο εύκολα , και η αλουμινογωνιά να αποβάλλει ακόμα περισσότερη θερμοκρασία. Εδώ και 3 μήνες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η αλουμονογωνιά στη κυριολεξία είναι κρύα. Θεωρώ πως το θέμα ψύξης στις λεντοταινίες είναι πολύ σημαντικό
|
|||
|
|||
![]()
Και μία ερώτηση σχετικά με τον φωτισμό.
Έχω για φωτισμό 2 λάμπες 18W - sylvania grolux-Τ8 - 8500 kelvin, και θέλω να προσθέσω άλλες 2 x 18W που έχω και είναι philips TLD 18W/54 - Τ8-6500 kelvin. Τι λέτε, είναι καλές ? |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο καιρό χρειάζονται τα νέα φυτά να βγάλουν ρίζες? Έχω κάποιες egeria densa περίπου ένα μήνα τώρα, μεγαλώνουν σε ύψος αλλά ρίζες δεν έχουν βγάλει ακόμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανατυσσει κανενα εντονο ριζικο συστημα η egeria densa, οπως αλλα φυτα που μπορουν οι ριζες τους να γεμισουν το βυθο. Καποια ριζιδια βγαζει μονο.
Κλαδεμα και μεταφυτευση του επανω μερους οταν μεγαλωσει πολυ χρειαζεται μονο. Αλλα πως το διαπιστωσες οτι δεν εχει ριζες, την εβγαλες απο το βυθο?
|
|||
|
|||
![]()
Την είδα να επιπλέει μέσα στο ενυδρείο και κοίταξα για να δω αν έχει ρίζα πριν την ξανά φυτέψω
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλ'τη ξανα στο βυθο, φροντιζοντας απλα να μπει καλα για να μην ξαναφυγει.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει ριζες αυτο το βρωμοφυτο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα πρώτα μου βιοτοπικά | BUREKAS47 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 18-07-16 22:42 |
Τι αλγοφάγους πήρα?? | ral | Αναγνωρίσεις ειδών | 17 | 12-01-11 19:35 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Την πάτησα! Πήρα Οscar! | catfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 20-11-05 22:32 |
D.I.Y (Do It Yourself) - δείτε αυτό πρώτα | koulio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-11-05 23:04 |