|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι καλλιτέχνης!!!!!
![]() ![]() ![]() Μονο η μεσαια ριζα εχει κατι που μεχαλαει επειδή ειναι κοντή.... θα την εβαζα κάπως διαφορετικά....δεν ξερω...
|
|||
|
|||
![]()
Αν τη δεις από κοντά θα αλλάξεις γνώμη. Είναι αρκετά μεγάλη αλλά στο μήκος περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς περιμένω να βρω κι άλλα ξύλα να προσθέσω. Θέλω κάνα κορμό ακομα και μια ρίζα να κρεμεται στο κέντρο αλλά έτσι όπως θέλω να είναι η ρίζα. ....ούτε στα όνειρά μου δε θα τη βρω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ super το βλέπω όλο το setup. Άντε να έβαζα το πολύ πολύ άλλη μια ρίζα ακόμη. Κατά τα άλλα τα σπάει... |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα ρε Λάμπρο τρελοκομείο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για το αποτέλεσμα!!!
![]() Μονο τις πέτρες στη μέση θα μετακινούσα. Τραβάνε το ματι και ειναι κρίμα... |
|
|||
|
|||
![]()
Από χθες βλέπω το ζευγάρι των Severum να έχει πιάσει τη μια πίσω γωνία του ενυδρείου. Πριν από λίγο κοίταξα και είδα πάνω σε μια πετρα αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Αυγουλάκια!!!
Τώρα αν θα εκκολαφθούν και αν θα επιβιώσει τίποτα με τα firemouth μέσα, είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ πάντως χτυπάω παλαμάκια...... |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε και με το καλό φιλαράκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι τα ωραία Πάνο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!! Μακαρι να δεις ουρίτσες!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |