|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση προσφοράς.
Θα το έχω υπόψην μου. Όσο για το όλο στήσιμο η φωτογραφία (1η) δείχνει ένα αρκετά μεγαλύτερο ενυδρείο από το δικό μου. Οπότε εγώ θα προσπαθήσω να το πετύχω σε μικρότερη κλίμακα. Για να δούμε, τι θα δούμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά μπορώ να πω πια με σιγουριά ότι οι πέτρες λάβας μπορούν να τραυματίσουν τα ψαράκια.
Το ένα από τα labido πρέπει να έφαγε γερή στούκα σε κάποια πέτρα με αποτέλεσμα να έχει κάνει ένα αιμάτωμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Από καβγά δεν είναι σίγουρα και δεν έχει κάποιο άλλο θέμα. Το είδα πριν από 3 ημέρες και ήδη έχει αρχίσει να περνάει. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δικό μου που είχα τιγκάρει λάβα, τραυματισμους δεν είδα ποτέ. Είχα μέσα τρία χαρεμια που κολυμπούσαν ανάμεσα από τις πετρες σα τρελά. Τη διαρύθμιση δε, την άλλαζα συχνά. Το παραμικρό δεν είχα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας. Και εγώ τις ίδιας άποψης ήμουν (αφού το είχα ψάξει ακετά καλά και είχα ρωτήσει πολύ κόσμο). Μάλιστα μέχρι τώρα δεν είχα δει το παραμικρό πρόβλημα.
Όμως το labido έχει ένα αιμάτωμα σαν γρατζουνιά στη κορυφή του σώματος του από το κεφάλι και προς τα πίσω. Σίγουρα δεν είναι δάγκωμα (έχω δει τα σημάδια από καυγάδες πως είναι). Το σημάδι αυτό εμφανίστηκε ξαφνικά 1 ημέρα. Στην αρχή ήταν πολύ έντονο και μετά με τις ημέρες άρχιζε να χάνεται σιγά σιγά. Όπως γινεται και με εμάς. Είναι ξεκάθαρο ότι κάπου χτύπησε - γρατζουνίστηκε. Ξύλα και τίποτε άλλο δεν έχω στο ενυδρείο και για αυτό υποθέτω τις πέτρες. |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως το περιγράφεις για γρατζουνιά φαίνεται. Δε λέω ότι αποκλείεται να χτυπησουν στις πέτρες, απλά σε εμένα πότε δεν έτυχε αλλα το θεωρώ και λίγο σπάνιο φαινόμενο. Αν είναι να χτυπησουν στα διακοσμητικά, θα χτυπήσουν αλλά στις πέτρες λάβας ο τραυματισμός θα είναι λίγο πιο σίγουρος λόγω της επιφάνειάς τους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ήμαρτον.... όχι άλλα μωρά "Afra Jalo".
![]() ![]() ![]() Πάλι μπουκωμένη είναι γμτ. Σπυράλ για κιχλίδες έχει βγεί ??? Μήπως να τους βάζω να βλέπουν τηλεόραση για να κόψουν το άθλημα ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα!!!! Μαλλον πανε να χτυπησουν την υπογεννητικοτητα στην Ελλάδα!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |