|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλες βακτήρια ? ίσως κάτι έκαναν και βγήκαν no3
Κάνε και μια μέτρηση στο νερο βρύσης ,μπορεί να έχει no3 και εκεί όπως εχω εγω στο δικο μου νερό βρύσης Ότι φίλτρο έχεις βάλτο ειδικά με spray bar . Μέγιστη αναταραξη επιφάνειας . Θερμοκρασία τι έχεις ? Και κάτι άσχετο την ανουμπια δεν τη φυτεύεις αλλά την δένεις σε πέτρα ή ξύλο . Νομίζω τη βλέπω στο χώμα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ανούμπια είναι φυτεμένη. |
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια ειναι αρκετα ψηλη.
Μην την αφησεις να παει πανω απο 28. Ιδανικη αυτην την εποχη ειναι οι 25. 27-28 μονο για μικρες περιοδους καυσωνα. Δεν θα πεθανουν, αντεχουν και πιο ψηλα, αλλα τρελαινεται ο μεταβολισμος τους. Μειωνεται και το οξυγονο στο νερο. Αποτελεσμα θα ειναι να μειωθει το προσδοκιμο ζωης τους και να ειναι ευαλώτα σε ασθενειες. Το ενυδρειο ειναι μικρο, οπως πιστευω καταλαβες, για αυτο το ειδος ψαριων. Υπολογισε οτι τωρα ειναι μωρα και θα μεγαλωσουν. Και μεγαλωνουν και σχετικα γρηγορα. Τρωνε και πολυ. Θελεις και αναλογο εξωτερικο φιλτρο δλδ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σήμερα φίλος από το φόρουμ μου έδωσε μπόλι το οποίο και έβαλα στο φίλτρο μου. Το νερό είναι ακόμα θολό αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν πειράζει. Για τη θερμοκρασία θα δω για καμιά προσωρινή πατέντα αν συνεχιστεί η υψηλή θερμοκρασία. Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο αυτο δεν φτανει ουτε για ζήτω σε 230 λιτρα.
Ανοιξε θεμα για αναζητηση καταλληλου και οικονομικου φιλτρου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα aquatlantis έχουν εσωτερικό σχετικά μεγάλο τύπου Juwel. εαν εχει καλά υλικά δε νομίζω να έχει πρόβλημα. ας βάλει και ένα εσωτερικό μαζι. |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη δεν προσεξα τα περι φιλτρου aquatlantis.
Νομιζα οτι ελεγε για το SUNSUN JP-093. Οπως και να εχει, καλυτερο θα ειναι. Να δουμε και ποσα υλικα χωραει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια! | Mike glym | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 07-04-16 22:58 |
Βοήθεια αρχάριος | MichalisDagk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-10-14 22:54 |
Βοήθεια με αναγνώριση φυτού (αρχάριος) | KYOSHOEXTREME | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-01-10 14:37 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |