|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοίταξα αλλά δεν έχει ημερομηνία λήξης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω, δεν το είχα ποτέ αυτό το τεστ, περίμενε μήπως σου απαντήσει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα εχω χρησιμοποιησει , δεν ακουω και τα καλυτερα παντως..
Εγω θα επερνα ενα αλλο τεστ για να ειμαι σιγουρος |
|
|||
|
|||
![]()
Aquili έχω από την αρχή κ συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ.
μου φαίνονται αξιόπιστα κ δεν είχα πρόβλημα μέχρι σήμερα αλλά δεν έχω κ μέτρο σύγκρισης οπότε ίσως να κάνω λάθος κ να είμαι απλά τυχερός που όλα δουλεύουν σωστά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GN μήπως μπορείς τότε εσύ να νου πεις αν τελικά ολοκλήρωσα τον κύκλο του αζώτου ή όχι? Όταν το τεστ στα Νο2 παίρνει τέτοιο χρώμα τι σημαίνει? Ψάχνω για ψαράκια ή ακόμα στρώνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι συμβαίνει με τα τεστ σου.
Ξανακάνε να δεις , κάτι δεν μου αρεσει. Μήπως έκανες λάθος υγρα και αυτά είναι για νιτρικά ; Αν δεν ήμαστε σίγουροι για τις μετρήσεις , είναι λίγο ρίσκο
|
|||
|
|||
![]()
το πρόβλημα με το χρώμα που δεν υπάρχει το είχα κ εγώ (μέχρι κ mail έστειλα στην aquili). στα ΝΟ3 ξεκαθαρίζει η κατάσταση.
εφόσον μιλάμε για ΝΟ2 όμως θα πρέπει το αποτέλεσμα να είναι διάφανο κ οτιδήποτε άλλο είναι μη αποδεκτό. η εμπειρία μου δεν είναι τόση ώστε να δίνω συμβουλές αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου. θα έπαιρνα μια καινούρια αμμωνία, τεστ που μετράνε κ πάνω από τα 2ppm αμμωνίας κ θα άρχιζα να ταΐζω 3-4 ppm αμμωνία κάθε 24 ώρες. θα μετρούσα αμμωνία-νιτρώδη-νιτρικά κάθε 24 ώρες πριν ρίξω την φρέσκια αμμωνία κ όταν έβλεπα ταυτόχρονα αμμωνία κ νιτρώδη μηδενικά θα έκανα μια αλλαγή 98% θα έβαζα φρέσκο καθαρό νερό κ τα ψαράκια. |
|
|||
|
|||
![]()
Και τι σου απάντησαν από εκεί? Ημερομηνία λήξης δεν έχει. Έχω αρχίσει και φρικάρω με τα τεστ. Θα πρέπει να πάρω καινούρια νομίζω γιατί κι εμένα κάτι δεν μου κολλάει. Οι ταινίες της τετρα δίνουν φουλ νιτρώδη και νιτρικά. Το υγρό διχνει την δική του άποψη και εγώ ζαλίζω τα παιδιά με τις χαζές ερωτήσεις! Είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια. ¶λλη αξιόπιστη μάρκα για τεστ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|