|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δικό μου αντικατέστησα το ballast με ηλεκτρονικό που υποστηρίζει 2 λάμπες. Κοστίζει περισσότερα αλλά αποδίδει καλύτερα, ζεσταίνει λιγότερο, έχει σαφέστερη συνδεσμολογία (για τους μη ειδικούς όπως του λόγου μου).
Αν χρησιμοποιήσεις δύο ξεχωριστά ballast θα έχει το πλεονέκτημα ότι θα μπορείς να ανοίγεις/κλείνεις τις λάμπες ανεξάρτητα. Αυτό που δεν έχω βρεί ακόμα είναι βύσματα (ντουί, υποδοχείς) για την λάμπα, ίδια με αυτά του ενυδρείου, οπότε έγινε πατέντα με κάποια παρόμοια. Αν βρείς κάτι σχετικό, πές μας.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-03-03 14:55 |
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-02-03 16:58 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-12-02 19:15 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |