|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Fortesque μη κάνεις βιαστικές κινήσεις, δεν είναι καιρός για άσκοπες και λάθος αγορές. Σχεδίασε πρώτα τι θα χρειαστείς και μετά κάνεις αγορές. Είναι προτιμότερο να πας σε ένα praktiker ή στο ΙΚΕΑ και να πάρεις ένα πλαστικό κουτί 60 λίτρων και να βάλεις εκει το ψάρι για μερικές εβδομάδες παρά να κάνεις λάθος αγορές και να χαλάσεις άσκοπα κάποια χρήματα, ένα τέτοιο κουτί κάνει 10 Ευρώ, βάζεις το ψάρι εκεί, και με τακτικές αλλαγές νερού το κρατάς προσωρινά εκεί.
Διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=24 και όπου έχεις απορίες ρωτάς
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει παιδιά τώρα ξεκίνησα και απο οτι κατάλαβα χρειάζεται και στρώσιμο το ενυδρείο πριν
.Μια τελευταία ερώτηση για απόψε.Μπορώ οτι απορία έχω να γράφω εδώ ή να ανοίξω νέο θέμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πει ο Τάκης γιαυτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρόν εδώ να είναι όλα μαζί
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απάντησαν.
![]() Δε θα σας πρήξω πολύ,τα περισσότερα είναι στο forum διευκρινίσεις πιο πολύ θέλω μην κάνω καμιά πατάτα. |
|
||||
|
||||
![]()
ότι θες εδώ είμαστε
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξόγκωμα σε χρυσόψαρο | andreasp | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 30-03-16 12:53 |
Εξόγκωμα/όγκος | pavos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 23 | 01-06-15 20:51 |
εξόγκωμα???? | khpouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-01-08 23:38 |
Κόκκινο εξόγκωμα | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-10-05 18:55 |
Εξόγκωμα σε afra | nkarvounis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-01-05 23:47 |