|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι, δεν είναι μονόδρομος. Πιο πολύ θα σε βολέψει ένα σφουγγάρι π.χ. ενυδρειακό σφουγγάρι 30PPI που θα μπαινοβγαίνει παρά μια σίτα.
|
||||
|
||||
![]()
α οκ...για το υποστρωμα φλουριτη ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια αλλη λυση ειναι το τουλι που επισης ειναι πολυ πυκνο.Εγω τουλι εχω βαλει στην εισοδο και δεν εχω δει να περασει γαριδακι οσες φορες ανοιξα το φιλτρο.Κανω ομως με την αλλαγη νερου κι ενα καθαρισμα γυρω γυρω με τη σκουπα βυθου απ τα υπολλειματα φυτων που μαζευει..Κι η ροη δεν πεφτει καθολου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως να του πω να κανει μονο πανω εισαγωγη νερου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για neocaridina δεν θες akadama... πιο απλό και οικονομικότερο π.χ. ουδέτερο, pH 7 άμμο κλπ κάνει μια χαρά. Νομίζω θα πας με βάση το τι θέλουν τα φυτά που θα βάλεις.
Φλουριτη ποιό υλικό λες εσύ ![]() πιο βολικο θα είναι και η διαδρομή του νερού θα είναι σαν σε sump.
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 18-05-16 στις 16:20 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 18-05-16 στις 16:20 |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο Γιαννη!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το Flourite Sand το χρησιμοποίησα στο δικό μου. μην το σκέφτεσαι σαν άμμο. λάσπη κανονική γίνεται όταν βραχεί. εγώ έβαλα κ άμμο από πάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο πάντως εγω με αυτο είμαι υπερευχαριστημένη , αν πλυθεί σωστά, όπως λένε οι οδηγίες είναι κορυφή
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι χθες έλεγες ΘΑ κάνεις γαρίδαδικο ενώ έχεις παραγγείλει είδη ενυδρείο?
φτου δεν ντρέπεσε χαχαχαχαχαχαχα αντε βάλε και εσύ να έχω πιο πολες επιλογές να διαλεξω από που θα πάρω χαχαχαχααχ
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδες | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 31-12-09 13:27 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
Γαριδες και ick? | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-10-07 15:56 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |