|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω δεν ξέρω απο χελώνες, αλλά εχω την εντύπωση ότι τον Χειμώνα δεν θα την αντέξουν. Οταν μεγαλώσουν όμως φοβάμαι πως θα αρπάξει κανα χρυσόψαρο
|
||||
|
||||
![]()
Κυριάκο μου
![]() ![]() Λοιπόν τώρα που έμαθες την τέχνη , πάρε το πατόφτυαρο και φτιάξε τους μία μικρότερη κάνε και ένα φίλτρο diy ![]() Να σου ζήσουν θα μεγαλώσουν πολύ (να ξέρεις) και τον χειμώνα πρέπει να πάνε σε εσωτερικό χώρο με θερμοστάτη .
|
|||
|
|||
![]()
ωωω....εχετε ενα δικιο για τον χειμωνα..δεν το σκεφτηκα..αλα αφου υπαρχει ορεξη λυση θα βρεθει..υπαρχει πιτανοτητα η χελωνα να φαει κοι που θ ειναι πανω απο 15 ποντους..???
γτ κατεληξα οτι θα βαλω μονο κοι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Να το φάει δεν νομίζω ....να το τραυματίσει όμως καθόλου απίθανο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά, υπάρχει και ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα. Πας τις χελώνες πίσω και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα μπεις σε έξοδα με αυτές, θέλουν εξοπλισμό απ'ό,τι διαβάζω.
Τώρα, άμα πεις ότι σ'αρέσουν και θέλεις να τις κρατήσεις, ανοίγεις νέο μεγάλο κεφάλαιο.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια και ευχαριστω για της απαντησεις..να τις δωσω δεν παιζει γτ εχω τρελα με χελωνες..απλα το χειμωνα θα μεταφερθουν η σε εσωτερικη λιμνη η σηε μεγαλη γυαλα..ουτως η αλλος εχω αλλη μια σμιατο σπιτι σε γυαλα και η αληθεια ειναι οτι δεν θελει και πολλα..φαγητο αλλαγη νερου συχνα και το χειμωνα θερμοστατη και λαμπα..ενοειται και ενα φιλτρακι..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα κατασκευη λιμνης | petros kapa | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-04-13 13:37 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ!! | voulafoufri | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 23-08-10 21:43 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |