|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Βασίλη κάτι τέτοιο μάλλον. Εσύ είσαι κοντά τυχερέ! 2 ωρίτσες με το Μύκονος.
|
||||
|
||||
![]()
ξεμπουκώθηκε σήμερα η μία και περιμένω και την άλλη η οποία είναι σαν πελεκάνος!
Μώρα δεν είδα και ελπίζω μερικά να βρήκαν καμιά καλή κρυψώνα.
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα θα εχουν τρυπωσει σε διαφορες κρυψωνες.ειναι αρκετα δυνατα και ξερουν να φυλαχτουν αν βοηθαει και το ενυδρειο..καλως τα δεχτηκες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ! Εν τω μεταξύ η προηγούμενη "σοδειά" είναι πλέον 2 μηνών. Έχουν κιτρινίσει τα άκρα και με λιγη... φαντασία αρχίζουν μερικά να μπλεδίζουν! Ορισμένα έχουν γίνει τούμπανο, γομάρια κανονικά.
|
|||
|
|||
![]()
Μη φοβάσαι Σταύρο και άκου τον Κώστα.
Και εγω έτσι έλεγα στην αρχή και μου είπε ότι θα υπαρχουν αρκετά που θα ζήσουν, όπως και έγινε. Πολύ γέννα οι Αφρικάνες όμως ρε φίλε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, δεν παίζει άγχος. Σήμερα είδα ένα κρυμμένο
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το καλό. Κατσε να δεις που θα σκάσουν μύτη και άλλα στο άσχετο.
Αμα βρεις πάντως τρόπο να τα βγάλεις πες το και σε εμένα. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
270l. Tanganyika | DEXFISH | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 13-11-15 14:57 |
MALAWI 280 L | minotauros77 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 29-04-14 10:45 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |