|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιο αργές αλλαγές νερού Πιο λίγα νιτρικά αυτά που σ ενδιαφερουν δηλαδή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη η μεγάλη ροή δεν μειώνει τα νιτρικά, ειδικά η πολύ μεγάλη, το αντίθετο θα έλεγα. Η ροή από θέμα βιολογίας , και 1 με 2 φορές την ώρα είναι αρκετή, η πιο μεγάλη ροή βοηθάει στη μηχανική φίλτρανση, η υπερβολικά μεγάλη ίσως να μη βοηθάει και στη βιολογία. Γιατί αν η μεγάλη ροή μείωνε τα νιτρικά, τότε στα συννεφάκια που είναι 55 λίτρα και έχω αντλία 800Λ/Ω θα έπρεπε να είχα πάντα νιτρικά 0, στα χρυσόψαρα που είναι 280 λίτρα και έχω 2 1000αρες αντλίες θα έπρεπε και εκει να εχω ελάχιστα νιτρικά, και όμως δεν είναι έτσι. Τα νιτρικά μπορεί να μειωθούν υπό συνθήκες αλλά υποχρεωτικά η ροή θα πρέπει να είναι υπερβολικά χαμηλή, κάτω από 200Λ/Ω μέσα στο φίλτρο
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω έχει διάφορα ένα 450 ενυδρείο με ένα 50λίτρο.δεν έχω στο 120 λίτρο αντλία για 800λίτρα την ώρα.πάντως αν βάλει στο σαμπ 200λίτρα την ώρα με 500 ενυδρείο μ δίσκους η hexamita θα κάνει πάρτυ.τα συννεφάκια τι είναι;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |