|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φώτο περίοδο πλέον 110 watt για 6 ώρες την μέρα. αλλαγές 2 φορές την βδομάδα το 70% το έκανα από την αρχη Έβαλα και kno3 σε σκονη ( ευχαριστώ τον Στέφανο γιαυτο) κουρέψα την ελεοχαρις στην μέση επειδή ψηλόσε πολύ. Και μετά από 3 μέρες η ελεοχαρις έβγαλε δρόμεις η μοςς έγινε καταπράσινη και φουντωνει στο κέντρο και άλγες έχουν μείνει μόνο σε ένα μικρό σημείο στην μοςς. όλα καλά και πάλι . ευχαριστω παιδιά για τις συμβουλές σας ![]() φώτο αύριο τώρα κλεισαν τα φωτα
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος.. βαλε φωτογραφιες (γραψε iso,ταχυτητα κλειστρου κτλ χαχαχαχαχααχαχα)
|
|
||||
|
||||
![]()
όταν λες όλη την ημέρα? και το βράδυ?
![]() δεν έχεις και ψάρια για να πεις ότι το κάνεις για σταθερό ph. |
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχαχ δεν είμαι και γκουρού στις slr ακομα
![]() ναι όλη μέρα ανοιχτό είναι. ψάρια δεν έχω μέσα γιαυτό δεν με πειράζει απλά όταν πάρει μπρος θα τα σταθεροποιησω
|
||||
|
||||
![]()
τζάμπα ξοδεύεις co2 . ποιος ο λόγος να δουλεύει το βράδυ?
¶φησε το 15 ώρες. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Αλέξη και εγώ νομίζω οτι δεν χρειάζεται το βράδυ απλώς προσπάθησε σταδιακά να αυξήσεις την φωτοπεριόδο σε 9-11 ώρες για να κάνει σωστό κύκλο.
Εμένα ανοίγει 1.30 ώρα πριν ανοίξουν τα φώτα και κλείνει 1-2 λεπτά ( συνολικά 12 ώρες την μέρα ανοιχτό co2 , και το ph 6,9 νωρίς το πρωί και 6,6-6,7 λίγο πριν κλείσει το co2 ) πριν κλείσουν ! Οι ελεοχάρις με το κούρεμα πυκνώνει πολύ μετά το ίδιο και οι μοςς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την φωτοπεριοδο σταδιακα καθε βδομαδα θα ανεβαζω μια ωρα.
Μεχρι να φτασω τις 9. Το co2 θα το μειωνω 2 ωρες την βδομαδα μεχρι να φτασω τις 10 ωρες. Πιστευω να ειμαι κομπλε.
|
||||
|
||||
![]()
οι φωτο Είναι από κινητό και δεν φαίνεται καλά αλλά σχεδον παντού έχει δρόμεις και η μοςς φουντωνει γρήγορα μπορώ να πω.
Το co2 ανάβει 8 το πρωί με 12 το βράδυ και το φως 108 watt από τις 3 μέχρι τις 9. Νομίζω πάμε καλά και πάλι. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άλγη ? | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-10-09 14:20 |
άλγη | KOKOBAS | Malawi | 2 | 05-06-08 22:39 |
άλγη bba | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 31 | 17-05-08 07:13 |
άλγη? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-06-07 18:29 |