|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γιαννη, φιλε το σκιμμερ ειναι μικρό , δες μηπως πας στο μέλλον σε καποιο μεγαλύτερο ,θα σε βοηθήσει σημαντικά ,κατά τα άλλα στην πένα το βλεπω το ενυδρείο !!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα σιγουρα οσο μεγαλύτερο τοσο καλυτερο,αλλα,η Deltec το εδινε για 400 overstocking λιτρα.Νομιζεις οτι πραγματικα ειναι μικρό;;;Μου εχει περασει απο το μυαλο οτι το σκιμμερ ισως να υπολειτουργει αν και δεν δειχνει κατι τετοιο....Θα το βαλω σε ενα κουβα με ξυδι και ζεστο νερο οσμωσης να δουλεψει για ενα βραδυ...
|
||||
|
||||
![]()
Το εβαλλες Γιαννη ? Ειδες καθολου βελτίωση?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Λογω δουλειας,δεν εχω προλαβει ουτε να μετρησω,ουτε να βαλω το σκιμμερ να καθαρισει,μαλλον σήμερα που είμαι σε ρεπό.
Παντως απο αναπτυξη,εχει ξεκινησει και παει καλύτερα,εδω και μια εβδομαδα,πραγμα που μαλλον οφειλεται στα λεντ ενω εχει ξεκινησει η κοραλλινη,μεσα στο σαμπ ομως και οχι μεσα στο ενυδρείο... Αααα και καφε αλγη στο κατω τζάμι(bate bottom)...
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε ρε Γιαννη δεν σε προλαβαινουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε γιαννη!χωρίς να εχω την εμπειρία σας και κάνοντας μερικούς συνειρμούς σκέψεων σε οτι αφορά τα αυξημένα νιτρικά σου!
μήπως πρέπει σιγα σιγα να δεις το ενδεχόμενο αναβάθμισης σκιμμερ? ξέρω οτι οι εποχές ειναι δύσκολες για όλους μας αλλα μήπως κάνοντας τωρα ένα έξοδο θα γλυτώσεις απο μεγαλύτερα στο μελλον! |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα Marsaqua 300watt Κωστα.Το τρεχω καμια 15αρια μερες.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 17-05-16 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |