|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο !!!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ψυχοφθόρα η όλη κατάσταση
![]() όλα να πάνε καλά εύχομαι ....
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Τάκη.
Τι να πώ βρε φίλε ??? Εύχομαι τα καλύτερα για το ψαράκι. Τουλάχιστον δείχνει "μαχητής". Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως μέσα σε όλο αυτό, είναι πως κατάφερε και ανέβασε αμμωνία ![]() ![]() ![]() χωρίς να φταίνε φίλτρα, ή αλλαγή τροφής ή τρόπου ταϊσματος - ποσότητας, ή αλλαγές νερού, κτλ.... Αυτό δεν το καταλαβαίνω. |
|
||||
|
||||
![]()
Η αντιβίωση μάλλον Λάμπρο, τη τσάκισε την βιολογία, κάθε μέρα έβαζα Flagyl και Καναμυκίνη, λογικό ακούγεται
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σου πω βρε φίλε μου, εγώ πάντως που έβαζα 8 ημέρες Flagyl στην τροφή δεν μέτρησα ποτέ αμμωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-04-16 στις 08:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαζες στη τροφή, εγω έβαζα 3 κάψουλες την ημέρα στο ενυδρείο + 11 ml Καναμυκίνη, και παρολο που έκανα πάνω από 60% αλλαγή μέρα παρα μέρα έγινε η ζημιά.
Σήμερα πάω ΙΚΕΑ να πάρω κουτί και μετα Nematol. Θα πάρω ένα 60λιτρο να το έχω γιατί του Κώστα που είναι 120 λίτρα δεν έχω που να το βάλω, είναι πολύ μεγάλο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |