|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σας παρουσιαζουμε το ενυδρειο του Λαμπρου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Θεικο σχολιο....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και με στήψιμο 1400στροφ/λ!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο το τερμάτισες εσύ, τέλος, αυτό δεν είναι ενυδρείο , το κατέβασμα του Βοϊδομάτη με κανό-καγιάκ έφτιαξες
|
||||
|
||||
![]()
τωρα θα λυθει το προβλημα με τις αλγες..αφου θα ξυλωθουν απο τη ριζα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() χαχαχαχαχαχαχαχαχα.................. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε σα δεν ντρεπόσαστε................. !!! ![]() ![]() ![]() χαχαχαχαχα........ Σας πληροφορώ ότι δεν είναι καθόλου πλυντήριο (ούτε καν..). Αλήθεια λέω. Θα σας βάλω και video "ζουλιάρηδες" για να μην λέτε...!!! χαχαχαχαχα...... Γιώργο, αυτό που σου έλεγα μάλλον βρήκα κάποια άκρη τελικά. Θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα να σου πω. |
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο το ξερω οτι τους αρεσει η δυνατη ροη.απλα μια συμβουλη..βαλτο στο προγραμμα για τα ευαισθητα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη, εχεις δικιο Λαμπρο.
Εγω σαν γυναικα παντως, σου προτεινω να μην βαζεις τα λευκα ψαρια με τα χρωματιστα μαζι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη βρε Λαμπρο..το καταστρεψαμε παλι το θεμα.ζητα απο ενα διαχειρηστη να το καθαρισει απο τις βλακειες μας
![]() αλλα δεν αντεξα.μολις ειδα οτι εχεις 62000 λιτρα το δευτερολεπτο κυκλοφορια πεθανα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Πάρε να τα πούμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 20-04-16 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την ώρα λέμε....!!! Κοίταζες το "πλυντήριο" την ώρα που δούλευε και το χασες???? ![]() ![]() Να μην σβήσει κανένας τίποτε. Συμφωνώ με τον Γιώργο. Η πλάκα και το χιούμορ είναι πηγή ζωής !!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΜΕ ............... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ώχ, τώρα το είδα! χαχαχαχα, βάλε βρε και 2 αεραντλίες! Νομίζω χρειάζονται! Ο φωτισμός μήπως είναι κάπως έντονος; Βέβαια δεν ξέρω πώς είναι από κοντά αλλά έχω παρατηρήσει ότι φαίνονται πιο όμορφα τα χρώματα των ψαριών αυτών με πιο σκοτεινό περιβάλλον
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο ο φωτισμός είναι αλλαγμένος πρόσφατα.
Είχα 4 λάμπες των 39watt (2 ροζ + 2 λευκές). Αναβανε απο 4 ώρες 1 ροζ + 1λευκή (ζευγάρι). Τώρα έβγαλα τις ροζ και στη θέση τους έβαλα Daylight. έχω δηλαδή ζευγάρι 1 daylight + 1 εργοστασιακή λευκή. Στις εργοστασιακές λευκές έχω βάλει από κάτω ανακλαστήρες και δεν αφήνω το φως μα πέφτει μέσα στο ενυδρείο. Στο βίντεο το φως είναι από τις 2 Daylight. Πιστεύω ότι δεν είναι υπερβολικό 2 λάμπες 39watt. Βίντεο θα βάλω σωστό όταν τελειώσω οριστικά με όλες τις αλλαγές. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν - παραγγέλνουν από το Σουβλατζίδικο στη γωνία
![]() Με βάση όσα έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα (διορθώστε με όπου κάνω λάθος ή συμπληρώστε με) τα βήματα είναι ώς εξής: 1. Αδειάζω το νερό του ενυδρείου σε ένα δοχείο (περίπου 140 λίτρα - κουτί ΙΚΕΑ) και βάζω τα ψάρια μέσα. 2. Βάζω φίλτρο και θερμαντήρα. 3. Τα φυτά που έχω μέσα τα βάζω σε άλλο δοχείο με νερό ενυδρείου. 4. βγάζω πέτρες και άμμο κτλ... 5. Αφού ήδη έχω πλύνει τη νέα άμμο και πέτρες κτλ... τα τοποθετώ στο ενυδρείο. 6. Βάζω τα φυτά ξανά μαζί με το νερό του ενυδρείου που τα είχα. 7. βάζω νερό και ψάρια από το δοχείο που τα είχα πίσω στο ενυδρείο. 8. Συμπληρώνω με νερό προετοιμασμένο με αντιχλώριο. 9. Τα αφήνω την ημέρα αυτή χωρίς φώτα και φαγητό. 10. Την επόμενη ημέρα αλλάζω νερό ενυδρείου (όπως στην καθιερωμένη αλλαγή 50%) και ταίζω κανονικά. Αν έχω ξεχάσει κάποιο βήμα μου το λέτε. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν δεν μπορέσω να ολοκληρώσω την μετάβαση την ίδια ημέρα, θα πείραζε να μένανε στο προσωρινό δοχείο τα ψάρια για 1 ημέρα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι τα βήματα
![]() Το τελευταίο δεν είναι απαραίτητο αφού θα έχεις ήδη αλλάξει σχεδόν το 50%. Αν το προγραμματίσεις σωστά δεν χρειάζεσαι παραπάνω από μερικές ώρες και δεν θα ταλαιπωρήσεις πολύ τα ψάρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |