|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, το έβγαλα το πρωί στον Ήλιο, θα το μαζέψω όταν στεγνώσει.
Παρακάτω φαίνεται το ενυδρείο την πρώτη μέρα στησίματος. Τελικά πέρασα χρώμα τα τελαράκια γιατί μόνο με το συντηρητικό το ξύλο είχε βγει πολύ κίτρινο και δε μου άρεσε. Έστρωσα 3cm seachem flourite και από πάνω έβαλα το χαλίκι που είχα, μου βγήκε 6-7cm συνολικά ο βυθός. Κάπου αναμίχθηκαν τα υλικά στο φύτεμα αλλά είναι ωραίο, σπάει η μαυρίλα. Έβαλα δυο ανοιχτόχρωμες πέτρες για αντίθεση και μια ρίζα (την πλάκωσα γιατί επιπλέει) και έδεσα πάνω της java fern να αρχίσει να πιάνει σιγά σιγά. Μέχρι στιγμής έχω μόνο εύκολα φυτά (vallisneria, echinodorus, egeria densa, hygrophila corymbosa και άλλα) και τα σαλιγκάρια του Τάκη, έτσι θα το πάω για ένα διάστημα. Επόμενη δουλειά είναι να φτιάξω τα φώτα και μάλλον θα βάλω και ένα ανεμιστηράκι να ρίχνει τη θερμοκρασία. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Νέο φυτεμένο | marambou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 26-09-13 16:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |