|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το διαβασα , αλλα δεν το πιασα οτι εγιναν με αυτο οι αλλαγες..
Ενταξει , απ οτι διαβαζω περιεχει ιχνοστοιχεια ,βιταμινες και αμινοξεα.. Και αν εβαλες δοσολογια prime 5 ml/200l , εβαλες και πολυ μικροτερη απο την κανονικη.. Δεν νομιζω να παθουν τπτ.. Αλλη φορα ομως προσοχη.. Τωρα βγαλτο μια αγγελια πωλησης η ανταλλαξε το με prime ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα το πρωί οι μετρήσεις στην κλίμακα απο 1-5* ήταν όλες στο 1 .
Μετρήσεις ΝΟ2 και ΝΗ4-ΝΗ3 . Ώρα μετρήσεων περίπου 11+00. Πρίν λίγα λεπτά , στην κλίμακα 1-5 πηγαίναν απο 1 προς 2 . Γέμισα το βαρελάκι 60 λίτρα με νερό , έβαλα prime 7,5ml και αύριο θα το συμπληρώσω με το κλείσιμο του γραφείου , περίπου στις 16+00 . Πριν την αλλαγή περίπου στις 11+00 θα ξαναμετρήσω και θα επανέλθω. Θα σας ευχαριστήσω ξανά και ας γίνομαι κουραστικός. Τα ψαράκια είναι ακμαία και σήμερα. ![]() *Όπου κλίμακα 1-5 , εννοώ τους πέντε χρωματισμούς των τεστ της sera και όπου 1 φυσιολογικό. |
|
|||
|
|||
![]()
Να'μαι πάλι!!!!!!!
Το Σάββατο έκανα μία αλλαγή νερού 60 λίτρα . Πριν την αλλαγή οι μετρήσεις ήταν : ![]() Σήμερα οι μετρήσεις είναι αυτές : ![]() Στις μετρήσεις ΝΟ2 στις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι μία κλίμακα επάνω , αλλά είναι σωστά τοποθετημένα . Ετοιμάζω το νεράκι και σήμερα λέω να ξανακάνω μια αλλαγή 60 λίτρα . Εσείς τι προτείνετε φιλαράκια μου ??????? |
|
||||
|
||||
![]()
θελεις μπολι , οπως σου εχει πει ηδη ο Σπυρος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπόλι, και μέχρι να βρεις μπόλι , καθημερινές μετρήσεις, και αν είναι απαραίτητες κάνε αλλαγές και Prime
|
|||
|
|||
![]()
Μετά την αλλαγή 60 λίτρων , τα αποτελέσματα των μετρήσεων ήταν κάπως καλύτερα.Θα βάλω αύριο φωτογραφία...
Σίγουρα , όχι ικανοποιητικά με το δικό μου κριτήριο . Αν δεν βρω μπόλι , ποια είναι τα ανεκτά επίπεδα διαβίωσης των ψαριών μου?? Σαν ένα επιπλέον μέτρο οξυγόνωσης , έβαλα την αντλία να κάνει περισσότερο κυματισμό , σε σημείο περίπου 50-50 . (Τι εννοώ? Η εξαγωγή νερού είναι στην επιφάνεια και ρίχνει το νερό - περίπου το μισό - πάνω απο την επιφάνεια ) . ΑΝ βρω μπόλι , ΠΩΣ μπορώ να ξέρω οτι είναι υγιές?????? ![]() Μάλλον πρέπει να βάλω τις ψαρούκλες μου σε ταλαιπωρία.............. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μιλήσουμε πμ να έρθεις να σου δώσω μπόλι Φώτη
πες μου πιο φίλτρο έχεις και τι βιολογικό υλικό έχεις μέσα , χωράει να βάλουμε ελαφρόπετρα ; Απο το φυτεμένο θα σου δώσω , όχι από τα χρυσόψαρα γιατί εκεί έχω πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ΝΟ2 σε βαθύ ροζάκι τα βλέπω. Κάνε αυτά που σου λένε τα παιδιά και το prime αγκαλιά σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα βάλω και τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Τα τεστ που έχω είναι : ΝΗ3-4 , ΝΟ2 , PH , NO3 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο Σπύρος παραπάνω σου είπε 50% αλλαγές, είναι πολύ έμπειρος κ στο λέει γιατί βλέπει τα νιτρώδη πολύ ψηλά κ έχεις κ ψάρια μέσα φίλε μου... ΥΓ. Πάρε μπόλι από τον Τάκη να σώσεις άμεσα την κατάσταση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|